Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeni Başlayanlara Corel Dersi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vera

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaslar benim corel draw x 3 le aram oldukca kötü düzeltmeye calisiyorum yardimci olursaniz cok mutlu olurum: KULLANMASINI NASIL ÖGRENEBILIRIM? gibi
simdiden tesekkür ederim

suyunsesi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
En güzel ve kolay öğrenme şekli (Kurs haricinde) bir kitap satın almak. Ben öyle öğrendim. Tüm kalan diğer açıklarınızı, soru işaretlerinizi, yaptığınız çalışmaları ve öğrenirken karşınıza çıkan problemleri de bu sitedeki arkadaşlarla paylaşabilirsiniz. Eminim öğreniminizi tamamlayıcı olacaktır. Hala yeni yeni şeyler öğreniyorum bu siteden ve sitedeki arkadaşlardan.

suleymankkoklu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu sitenin paylaşım açısından benzeri yok zaten...
Bir de arkadaşlara tavsiyem işinizle direkt ilgisi olmayan programları öğrenmeye çalışmayın zamanla unutuyorsunuz.. veya şöyle söyleyeyim öğrendiğiniz programları unutmamak için mutlaka tekrar ediniz ve üzerinde ciddi çalışmalar yapınız..
Ben 2001'de ingilizce konuşuyordum 2008'e kadar kadar ilgilenemedim şimdi konuşamıyorum. Son pişmanlık fayda vermez.
Bilgi nankördür paylaşmayınca veya tekrarlamayınca çeker gider..

ecenur87

🌱Yeni Üye🌱
Ben corele yeni başladığım için tam özelliklerini bilmiyorum. Sıfırdan corel derslerinin anlatıldığı bi site filan varmı bildiğiniz. yardımcı olursanız sevinirim...

selin 35

🌱Yeni Üye🌱
ArkadaŞim Merhaba Ben De Corele Yenİ BaŞlayanlardanim Mesela Herhangİ Bİr Öss Sinavindakİ Bİr Harİtayi Nasil Çİzebİlİrİz Acaba Bİlİyormusun? Şİmdİden TeŞekkÜrler...

bydreammm

🌱Yeni Üye🌱
Bu siteyi akıl edipde kuranından we hostingliğini yaptığı bütün arkadaşlara teşekkür ederim süper bir site bence...

Arkadaşlar bi site açtım ve siteme logo yapmak istiyorum .. Yani corel i öğrenmek istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz !! teşekkür ederim şimdiden pm atarsanız sevinirim!!

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet haklısın ama...

Yeni başlayan tüm arkadaşlara

ücretsiz Corel dersi

hangi konuda olursa olsun

UNUTMAYIN

Bilgi Paylaştıkça Artar

Bilgisor :emo:

evet güzel arkadaşım ama, bence siz sitede olmayan yada önemli bulduğunuz konuları görsel ders olarak buradan yayınlarsanız çok daha iyi olacağı kanaatindeyim. farkındaysanız size cevap yazan arkadaşların talepleride bu doğrultudadır. simdiden teşekkür eder derslerinizi bekleriz. :)

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
bu konu açıldığından beri bir çözüm olduğunu görmedim o yüzden konuyu kilitliyorum,
sorunlarınız olursa sabit başlık altındaki corel draw sorularınız bölümüne yazarsanız daha kolay çözüm bulunacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...