Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yeni bir denemem...

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
merpapaancopysw1.jpg

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
anladığım kadarı ile tablet çizimi... maus ile böyle imza atamazsınız (zor olur)

brush tool ile (yumuşak brush kullanarak) 4 tane layer açıp renk tonu vermişsiniz...

daha sonra opacity düşürdünüz...

tamam ilk bakışta hoş bir çalışma ama dikkatli bakınca hata üzerine hata... dışarı çıkan blur efekti beğenmedım... göz üzerine daha dikkatli çalışsaydınız

bence bu çalışma üzerine daha çalışmalısınız...sanki 15 dk da yaptığınız bir boyama...

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
15 dakikalık bir çalışma değil ama illüstrasyon üzerinde çok yeni sayılırım.yorumlarınız için teşekkürler önerilerinizi dikkate alcağım

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
15 dakikalık bir çalışma değil ama illüstrasyon üzerinde çok yeni sayılırım.yorumlarınız için teşekkürler önerilerinizi dikkate alcağım

15 dakika dediğim zaman ben abartım .. özür dilerim...

eğer bilgisayar ortamında yaptıysanız daha dikkatli çalışmalısınız... kolay olmadığını biliyorum, çok sabır lazım... hangi programda yaptınız o çalışma

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
photoshopta yaptım. bir kaç çalışmam daha var aslında bu papağan çalışmam 3.sü sayılır.grafik tasarım öğrencesiyim bu zamana kadar kara kalemle ve bpyalarla işim oldu hep pc de yeniyim.

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışarak ve araştırarak ilerliceğim :)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
photoshopta yaptım. bir kaç çalışmam daha var aslında bu papağan çalışmam 3.sü sayılır.grafik tasarım öğrencesiyim bu zamana kadar kara kalemle ve bpyalarla işim oldu hep pc de yeniyim.

hm... bence bu papağan için daha fazla zaman ayrılmalısınız... daha net daha canlı görüntü sahip olmak için

teşekkür ederim

grafikeriso

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel paylaşım teşekkür ederiz

agro

🌱Yeni Üye🌱
ömer eline sağlık güzell olmuşş
kuşun gagası fen a değil ancakk gerçekten gözle birazdaha uğraşman gerek.birde gaganın soolll taraflarından başlayan flulukk kötü duruyor orayıda daha keskin hale getir daha etkili olur hadi ii günler taner yiğit