Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yeni bir enerji içeceği tasarımı

grafikerburcu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu tasarım kasım gibi piyasaya çıkacak.. ama sahipleri ile anlaşmazlık yasadık
tasarımı verdkten sonra bi kaç değişiklik yapılmıs sanırım..
hak talep etmeyeyim diye...neyse içerseniz artık :):iloveyou::rofl:

V4wO.jpg
[/url][/IMG]

Moderatör tarafında düzenlendi:

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
teşekkürler Bulut Manastır
eline sağlık burcu yapılan hırsızlığa diyecek lafım da yok tabi!

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
peki siz neden tasarımınızın bedelini almadan işi teslim ettiniz ki... kendi elinizle sunmuşsunuz adamlara alın kullanın diye...

grafikerburcu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
calıstığım iş yerinde oldu bu olay .. .çok uzun ya .. alırım diye düşündüm ama .. vermediler.. bende çıktım işten zaten baska bi yerdeyimm

♾️Grafik Gurusu♾️
1 saniye anlayamadım... siz bir işyerinde çalışıyordunuz ve bu tasarımı müşteriye yaptınız... siz işi teslim ettiniz ama tasarımın bedelini ödemediler... durum bu sanırım... fakat bir şey var... sonuçta işyerinizin sahiplerine gidecek olan bu bedeli siz zaten alamazsınız ki... alabilirim sanmıştım dediğiniz için bunu söylüyorum... sözlerimi yanlış anlamayın... freelance çalışmadığınız müddetçe zaten o para sizin cebinize girmez... bu dumunda işyeri sahiplerinin almamış olmasını söylemek istediğiniz düşüncesine geçersek almadıklarını nereden biliyorsunuz... patronlar bu konuları grafikerleriyle paylaşmaz bile...

grafikerburcu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yok anlatayım.. ben orda çalısırken basladım bu tasarıma .. işten çıktım .. çıkınca da bunlar oraya gitmemişler .. bana ulaştılar ve benim yapmamı istediler. bende yaptım .. ücreti söledim kabul etmediler falan filan.. bir sürü şey

♾️Grafik Gurusu♾️
o zaman kendinizi güvenceye almalı ve sözleşme yapmadan işe devam etmemeliydiniz... yada biraz öncede dediğim gibi bedelini tam olarak almadan işi teslim etmemeliydiniz... freelance çalışmanın cilveleri bunlar... artık bundan sonra daha dikkatli olursunuz... kolay gelsin...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir iş yerinde çalışırken bu ve bunun gibi kaç tane çalışma yapılıyor..ve bunun karşılığında Maaş adı altında bir ücret alıyoruz:) beklenilen tek karşılık bu:)
işe gelincede diğer firmalara nazaran kasımda bir patlama yaratacak çalışma değil bana kalırsa..alttaki fire XXXX firmanın kullandığının çok benzeri.. O harfinin altındaki k kuyruk hoş bir espri ama onu Q diye okumaya can atanlarda olucak elbet..Sonuç olarak size tekrar dönmek istemeleri bu işi başkasına bırakmak değilde yapılabilecek ufak değişiklikler sizinle birlikte gitmişte olabilirmi?

grafikerburcu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya tarif ettiler bende çizdim.. ama varmıdır yokmudur ona benzer bişe bilemiyrum.. ama eniştem fransada yasıyor bunu ona yolladığımda bana dediki bunun benzeri burda war burcu dedi :S ya herneyse paylaşmak istedim okadar..

h6soft

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya sizler çok zevkli insanlarsınız. bayılıyorum tasarımlarınıza. zevkle geziyorum forumu. her baktığımda da acayip keyif alıyorum. ben yazılımcıyım. grafik tasarımla da ilgileniyorum ama bir grafikere göre oldukça acemiyim tabi. çalışmanızın karşılığını alamamanıza üzüldüm. ben de bir program yazdım zamanında ve karşılığını alamadım. ne demek olduğunu iyi bilirim. ama merak etmeyin Allah yedirmiyor :) benim programımın tasarımını ve işlevselliğini çalarak bir başkasına gidip "tasarım hazır, siz sadece yazacaksınız. ne kadar?" diye sorarak programı daha ucuza mal eden bir firmanın zaten iflah olması beklenemezdi. İFLAS ETTİLER :D

grafikerburcu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hrika adına sevindim.. ve dileklerin içnde teşekkür ederim arkdasım...evet ksrşılık almamak kötü ama işte bazen oluyor bu tür şeyler..çok teşekkür ederim.kolay gelsin sana:D