Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yeni dükkan açıyorum buda logom

ahmetvrl

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aresreklamhizmetleri.com
Arkadaşlar reklam tabela üzerine bi yer açıyorum geçen bi logo tasarım yaptım buraya ekledim fakat maalesef pek olumlu sonuçlar alamadım, ve yeni logo tasarımlar yaptım. Sizlerden ricam bundada eleştirileriniz eksik etmeyin lütfen çünkü bu işe ben yeni başlıyorum ve böyle eleştirilere ihtiyacım var

TEŞEKKÜRLER

Ahmet VAROL

https://img527.imageshack.us/img527/6360/graphic1uw7.jpg
graphic1uw7.jpg

ilayda

🌱Yeni Üye🌱
En çok 1.yi beğendim.2.de pembe ve turuncu renkler uyumsuz geldi.Pembe yerine koyu yeşil nasıl olur acaba?3.de arka fonu siyahtan başka renkler düşünebilirdin.Ama yine de üçü de başarılı.Ben de bu konuda profesyonel değilim,ama müşteri gözüyle inceledim.;)

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu işe yeni başlıyosun ve firma kuruyosun kendine! cesaretinden dolayı tebrikler... ;)

logolar için biraz daha çalışmalısın derim ben.

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Ares, açık kaynak kodlu ve ücretsiz popüler bir dosya paylaşım programıdır.bunun dışında ares' in anlamı nedir ??? ne olarak düşündün ???
2 çalışmada da fırçayı kullanmışsında bilmediğim bir anlamı varmı die merak ettim:(
1.de göz mü yoksa tavus kuşu ile alakalı bişiymi tam olarak anlamadım ama reklam' ın fontu haricinde güzel birde 'ares' in bitimi ile bloklumu seçemedim :( birazda aşağıda kalmış. 'a' nın alt kısımına bloklamışsın ama çok birbirinden bağımsız duruyorlar :(
2.side fırçayı tam tersi kullanıp renkleri ile oynarsan daha iyi olucak gibi duruyor.
3.sünde leylek ile ne anlatmak istediğini anlamadım ama illüstre güzel olmuş :)
Ellerine sağlık.

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟

Ares'in anlamını bilmiyorum ama aries koç burcu ve mitolojide bi tanrının ismidir. (missgraphic'in sorusuna):)

1. Logo sıcak geldi ama biraz daha üzerinde çalışmalısın.
2. logo boya firması logosuna benzemiş
3. logo daha ağır ve sade duruyor ama o kuşun çiziminde bazı sorunlar var

Bence 3. logo üzerinde çalışmalısın, kolay gelsin...

ahmetvrl

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
Yorumlar için çok teşekkür ederim

Öncelikle bu reklam işinde değil grafik tasarım işinde yeni olduğum belirmek isterim, reklam (tabela sektöründe) 5 yıllık bir deneyimim var..

Firma isminin anlamına gelince (ARES) Eşimin ve benim isimlerimizin kısaltması (ARif-ESra) Kulağa hoş bi kelime çıktığı için bunu tercih ettim.

Diğer eleştirilerinizide dikkate alacağım

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Logolarını eleştirmeyi sonraya bırakarak şunları söylemek istiyorum.
İlk çalışmanda konunu kilitledim, sebebini sende biliyorsun. Şimdi görüyorumki biraz daha olumlu çalışmalar göndermişsin. Reklam üzerine çalışan bir işyeri kuracaksan önce kendi logonun çok olumlu olması lazım ve üzerinde epey düşünülmesi lazım. Üstteki çalışmalarını aldığın eleştiriler ışığında geliştirirsen olumlu şeyler ortaya çıkacaktır.

Kolay gelsin..

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
ares güzel olmuş, bence 3 ama biraz daha renkli olsa nasıl olurdu acaba

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Ares: Yunan mitolojisinde Zeus’ un oğlu olan savaş tanrısı. Athena’ nın kardeşidir. Fakat önemli farkları vardır: Ares bilinçsiz ve körü körüne, Athena ise (metisin kızı ve akılı da temsil eden tanrıça)bilinçli savaşı temsil eder...

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
1. çalışma en iyisi gibi üzerinde biraz daha çalışırsan hoş bir logoya kavuşacaksın.

Bu arada yeni işinizde başarılar ve bol kazançlar diliyorum.Allah muaffak etsin arkadaşım.

sibelsu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende 1. logoyu beğendim ellerine sağlık

casanova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bİrbİrİnden Ayirt Etmek Çok Zor Gercekten GÜzel ÇaliŞmalar

rabitelli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.rabitelli.com
Ares, ARES, ya da ares yerine "ArEs" kullanmak iki farklı sözcüğün birleşimini daha iyi vurgulamaz mı? böylece bilgisayar programı ya da mitoloji karışıklığını engeleme şansın olabilir.

ahmetvrl

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
Yorumlar İÇİn Çok TeŞekkÜrler

ArkadaŞlar Yorumlariniz GerÇekden Benİ Çok Sevİndİrdİ.
Genel Yorumlar Arasinda 1. ÇaliŞmam AÇik Ara Önde Fakat Üzerİnde Oynamam DÜzeltmem Gereken Yerler OlduĞuda AÇikca Vurgulandi Ve Bu Uyarilariniz DoĞrultusunda Gereken Neyse YapacaĞim

Tekrar Tekrar TeŞekkÜr Ederİm Çok SaĞolun

FuCkArH@

🌱Yeni Üye🌱
valla çok orjinal şeyler çok hoşuma gitti ellerine sağlık....

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
bencede 1. logo üzerinde çalış çok çok güzel şeyler çıkıcak ortaya zevkle baktım logona desem yalan olmaz

Yeni bi şirket açacak olsam hep düşünmüşümdür bende eşimle isimlerimizin ilk 2 harfini birleştirmekti :) görünce gülümsedim demekki benim kadar çok sevenlerde varmış :D

Allah utandırmasın işinde ;)

dandy

🌱Yeni Üye🌱
bence gri ve turuncu renk uyumunu göz ardı etmemelisin bende 1. logo üzerinde yoğunlaş

mmmpower

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.idgn.net
hocam 3. çalışman gercekten guzel yazıyıda sarı degıl beyaz yap ozaman bu logo olmus derım. fakat ozaman tabelacı deıl daha farklı bır sırket acmanı beklerım, tabelacı ıcın bıraz daha basıt ve amacına uygun calısmalar yapmanda fayda var sonucta tabelacıya gore logo bakıyoruz logoya gore iş degıl.
1. tasarımın olayı bıraz yakalamıs gıbı aman karmaşa mevcut bıraz daha sadelestırıp bızle paylasırsan sevınırım. 10/4

basarılarının devamını dılerım