Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeni Google'a Uyumlu Siyah Tema [Mozzilla FireFox]

Ninjaemos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar berglakin Arkadaşımızın Paylaştığı Siyah Google Artık Yeni Google'ye Uymuyor Ama Ben Yeni Google'a Uyumlu Bir Tema Buldum​

Anlatım:
Siyah google yapabilmeniz için öncelikle firefox kullanıyor olmanız gerek..

1. adım buradan eklentiyi indirip kuruyoruz

2. adım : firefoxu kapatıp acıyoruz

3. adım : buradan install with stylish tıklıyoruz ve çıkan pencereye install diyoruz

4. ve son adım : Eğer Google siyah olsaydı yılda 3000 Megawatt elektrik tasarrufu olacakmış.Beyaz olan bir ekran yaklaşık olarak 74 watt elektrik tüketiyormuş.

Siyah bir ekransa yaklaşık olarak 59 watt. Google, günde yaklaşık olarak 200 milyon ziyaretçi alıyor. Her ziyaretçinin ortalama 10 saniye arama süresi olsa; Google, günde 550.000 saat görüntüleniyor.
Eğer sayfa siyah olsaydı toplamda 15 watt’lık bir kazancımız olacaktı. bu da dünya çapında 8.3 megawatt/saat lik bir enerji kazanımı demekti ya da yılda 3000 megawatt/saat. Sitede yapılan birkaç kod değişikliği ile yılda 300.000$ lık enerji tasarrufu olurdu ;
tezine katkıda bulunuyoruz :wink:

iyi kullanımlar.... [Ninjaemos Tarafından Düzeltilmiştir :angel:]

catsjz.jpg
Alıntı Linkleri Düzeltilmiştir... +TECRÜBE ESİRGEMEYİN LÜTFEN

Son düzenleme:

Ninjaemos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
41 Kere Bakılmış Ve Tek Bir Yorum Yok :( Arkadaşlar Emeğe Saygı Lütfen

Ninjaemos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
120 olmuş Arkadaşlar Konu Tamamen Alıntı Dğeil Emeğe Saygı Lütfen

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle burdaki insanların hepsinin bir uğraşı var. Konunuzu açalı 6 gün olmuş ama ard arda 2 kez mesaj yazıp ( ki flood yapmışsınız ) '' Emeğe saygı tek bir yorum yok '' diye ne demek istediğinizi anlamış değilim. Yapılan her iş için, emek verilmiş her işe saygımız var bizim. Yorum yazılmamış olması saygısızlık değildir. Mutlaka yorum yazacak ilgi alanına girip bakacak üyeler olacaktır. Sadece sabırlı olup, beklemek en güzeli.

Not: + tecrübe esirgemeyin demekte ayrı bir konu, o konuya hiç girmiyorum bile.

Elinize sağlık, devamını diliyorum.

Ninjaemos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Amacım flood yapıp mesaj kasmak değildi sadece bir sürü tema içinden aradım vs. emek harcadım ve bir teşekür edilmesi hoşuma giderdi bunu yansıtmak istedim sadece konum açılalı 6 gün oldu 6 günün 4-5 yorum için yeterli olduğunu düşündüm.

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar berglakin Arkadaşımızın Paylaştığı Siyah Google Artık Yeni Google'ye Uymuyor Ama Ben Yeni Google'a Uyumlu Bir Tema Buldum

Anlatım:

Alıntı Linkleri Düzeltilmiştir... +TECRÜBE ESİRGEMEYİN LÜTFEN

Bulduğunuz temayı ben mi göremiyorum yoksa sadece bulmakla mı kaldınız? :)

Not: Olur da eklerseniz ve sorunsuz yüklersem söz +1 benden. :)