Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeni Hazırladığım Kartvizit

Linux

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kralteam.com
yok tabiki alınmıyorum :) bazen yorumlara mizah katılması hoş oluyor hem gülüyoruz hem öğreniyoruz.

Gülelim Eğlenelim & Öğrenelim
Hemen bunun içinde bir kartvizit yapmamı istermisiniz yoksa kalsınmı :)))

MoSCoW

🌱Yeni Üye🌱
ben kartvizite resim koyulmasından yana deilim yada elinden geldiince az olmalı sade tasarım her zaman iyidir;)

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
kardeş sen kartviziti tanıtım ve reklam mezrası olarak kullanmaya kesin kararlısın anlaşılan. kartvizit bir iletişim aracıdır. bunu düşünerek çalış istersen

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
seruvenist bunun açıklamısını yapmıstım galıba tamam haklısın fakat herhangi bir dükkan ofis gibi bi yere ait değil webtasarımı yaptırmak ıcın onun yanına gelmıcekler ona buna kartını verıcek yayılıcak bı tane kasa var bozuk dıe adam getırcek ya evınde yapıcak ya da kendı evınde yapıcak... o yzdn böyle olması lazım hatta dedığiniz gibi olmasını isterse arkadaş çift taraflı kart yaptırır daha iyi olur....Linux eer kart yapamazsan artık ben yapıcam :):p

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
seruvenist bunun açıklamısını yapmıstım galıba tamam haklısın fakat herhangi bir dükkan ofis gibi bi yere ait değil webtasarımı yaptırmak ıcın onun yanına gelmıcekler ona buna kartını verıcek yayılıcak bı tane kasa var bozuk dıe adam getırcek ya evınde yapıcak ya da kendı evınde yapıcak... o yzdn böyle olması lazım hatta dedığiniz gibi olmasını isterse arkadaş çift taraflı kart yaptırır daha iyi olur....Linux eer kart yapamazsan artık ben yapıcam :):p

tamam haklı olabilirsin ama bunun başka çözümleride var. şık bir el ilanı hazırlar dağıtırsın. benim elime böyle bir kartvizit verseler ben bu kartvizit sahibine hiç bir tasarım işimi vermem. çünkü kartvizitine bir estetik verememiş bir adam benim işime nasıl estetik verecek diye düşünürüm

gülümse_61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok koyo renler tercih etmissin ayrıca bukadar fazla malzeme kullanman kartı basitleştirmiş daha sade bişey olsa daha iyi olur. bu ürünleri karta koyucağına ayrı bir broşür şeklinde yapman daha doğru bence
göz ve arkadaki sarı ışık kalka bilir fazlalık gibi duruyor.arka fonu açık tutmaya çalış,böyle bir durumda yazılar daha koyu etki çekici olabilir.kartvizite arka fona bir renk ve o rengin tonları daha hoş olur.

grafik_err

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok karışık yazılar okunmuyooo zemindede sorun var ama yinede eline saglık ...!!!

birgrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım gerçekten emeğine sağlık ama arka planı karman çorman olmuş daha sade olabilirdi ve çok koyu renk tercih etmişsin yine de emeğine sağlık

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar, ne kadar çok yazı metni isteniyorsa, o kadar az ve sade bir artalan kullanın.. bu kartta da çok karışık duruyor herşey... bu tür çalışmalarını biraz daha sade yaparsan daha iyi olur.. şimdiden başarılar arkadaşım ;)

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
ben kartvizitde resim kullanılması taraftarı pek değilim tabi müşteri istemediyse.ama gerçektende karışık olmuş.

küçük kanaryam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kartvizit bence daha sade olmalı rsimler çok boğmuş yazıları filan.
eğer ürünleri tanıtıcı bişi olacaksa broşürde yapılmalı...

logo firmaya hiç uygun değil bana dans okulu logosunu çağrıştırdı ...

arka kısmındaki yazıların daha rahat okunabilirliği için bence düz yazı seçmeliydin birde el yazısı ile isimleri kullanmasan daha iyi ...

göz niçin kullandın ? bide tekrar yapman hoş olmamaış zaten monitör içinde mevcut

Moderatör tarafında düzenlendi:

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
küçük kanaryam lütfen flood yapmayınız. Mesajınıza birşey eklemek veya düzeltmek isterseniz
edit.gif
butonunu kullanarak mesajınızı düzenleyiniz.

maxi

🌱Yeni Üye🌱
bu tip photoshop oyunlarla yapılmış kartların miladı doldu, daha sade bir çalışma yaparsan
iyi olur diyorum

aboo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
istersen arkaya geçiş verme sen siyahtan kırmızıya bi geçiş vermişsin arka planı sadece tek renk yapsan biraz da ismi ön plana alsan daha güzel olacağına eminim

elagozlum

🌱Yeni Üye🌱
karışık ya evet o verdiğin sarı ışıkta gereksiz daha karışık göstermiş rengarenk olmuş

şükranb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok karışık ve birazda fazla renkli olmuş...

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
çok karışık ve hersey pat diye koyulmuş hiç bir kaynastrma yok ,bu arada firmanın adı ne logosu nerede ayrıca o pemde daire içindeki çöp adam ne ? logosumu logosu ise neden o kadar kaba şekilde kullandın? sade işler daha hoş durur arkaya lazerli renk renk ışıklar atabilrdin siyah fon üzerine firma adı bilgiler mis gibi olurdu :)

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadalşlarında dediği gibi çok karmaşık gözüküyo

kaplan78

🌱Yeni Üye🌱
güzel çallışma ama bira karışık gibi firma adı falan biraz ön planda olup digerleri küçült bence ve birazda açık renk seçersen daha güzel olur gibi