Neler yeni

Yeni Kartvizitim...

Grafakir06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.graphitasarim.com
Merhaba arkadaşlar. Uzunca bir zamandır burada sergilenen çalışmalara yorum yapıp yakından takip ediyorum. Yeri geliyor zehir zemberek yorumlar yapabiliyorum :) Madem burası er meydanı :) ben de yeni kartvizitimi değerli yorumlarınıza sunmak istiyorum. Henüz Zonguldak'ta bastıracak "mantıklı" , "kaliteli" ve "profesyonel" bir matbaa bulamadım.

Kartvizit ölçüleri :
8,5cm (veya 8cm) x 3,5cm (veya 4cm)
Baskı özellikleri :
Arka taraftaki logo kısmi lak olacak. Ön taraftaki logo ve isim kısmi lak olacak.

v2Evo.jpg

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben çalışmanızı sade ve hoş buldum
emeğinize sağlık

suzani

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fazlasıyla hoş benim çok hoşuma gitti :)

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
graphi.com ya da graphi.net size mi ait? Değilse yazık!

Bu söylediğim kendilerine bu tür isimler bulan herkes için geçerli. Bence kendinize sürekli kullanacağınız bir rumuz bulmadan önce marka ve domain araştırması yapın. O kadar da büyük düşünmüyorum diyorsanız sorun yok. Ama bir marka oluşturmayı amaçlıyor ve büyük düşünüyorsanız seçtiğiniz isimlere dikkat etmelisiniz.

yaxsiburcu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
calısmanız cok hos emeginize saglik:)

Grafakir06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.graphitasarim.com
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Beğenilmek, emeğin karşılığını görmek çok hoş, çok keyif verici. Kartvizitte sadeliği ve profesyonel görüntüyü tercih ediyorum.

graphi.com ya da graphi.net size mi ait? Değilse yazık!

Bu söylediğim kendilerine bu tür isimler bulan herkes için geçerli. Bence kendinize sürekli kullanacağınız bir rumuz bulmadan önce marka ve domain araştırması yapın. O kadar da büyük düşünmüyorum diyorsanız sorun yok. Ama bir marka oluşturmayı amaçlıyor ve büyük düşünüyorsanız seçtiğiniz isimlere dikkat etmelisiniz.

Maalesef onlar bana ait değil. 2006 yılında bulmuştum Graphi'yi. Toyluk zamanımızdı gözden kaçırmışım bahsettiğiniz alan adlarını.

İlginize çok teşekkür ederim.

Son düzenleme: