Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Kurulacak Olan Bir Bİrlik (İdebir) Logo Çalışmam ..
Bana kalırsada İnsani Değerler Birliği yazısını logu etrafına sarabilirdiniz ve İDEBİR'i altta kullanabilirdiniz. Her iki durumda da logonun üstte olması iyi olurdu şahsımca. Neticede çalışma onaylanmış. Eline sağlık.
Dini bi birlik olacak ama öle gelişti yani özellikle istemediler yeşil - siyah diye.. aslında kurumsal kimliğini çalışırken farkettim logunun uzun olduğunu.. çantasında filan yuvarlağın etrafında topladım ..
Bence amblemim dışı tarafındaki daireyi kaldırıp İNSANİ DEĞERLER BİRLİĞİ yazısını amblemin etrafına yazıp İDEBİR yazısının üst kısmına alsaydın daha güzel dururdu gibime geliyor.Tabi yazı karekterlerini de unutmamak gerek.Daha estetik bir karekter kullanılabilirdi. Tabi bütün bu dediklerim kişisel düşüncem.Neticede iş beğenilmiş.Emeğinize sağlık.
ben amblemi beğendim...kocaeli'de okumuş biri olarak renklere zaten aşığız logotype ıda beğendim...arabik duruyor...islami bir kuruluşa yakışır...ama arkadaşların dediği gibi daireye dolandırsan daha hoş olur sanırım...elinize sağlık...güzel bir çalışma...
beğenmesi gereken beğenmiş hatice değil netice önemli.hem kusursuz sandığını logolarınızı beğenmeyen çok insan çıkıyor.artık insanlar ne istediğini biliyor bu yüzden güzel çalışma sonuçta müşteriyi ikna etmiş