Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çalışmalar güzelde bence biraz daha ojinal vede yaratıcı olmalısın 1.logodanki şekilleri netten buldun sanırım o baya yerde kullanılmış çünkü sonra müşteri ile papaz olma .. 2. güzel ama turuncu yerine farklı bi renk kullanabilirsin ii çalışmalar..
bykod .. Evet haklısın nette buna yakın bir şekil gördüm ve yaptım (çok utandım şimdi:monkey1: sırf yer müşterinin gözünde yaptığım logoların sayısı çok dursun diye yaptım :S) (diğerleri tamamen bana ait) renkleri kurumsal renkleri olan kırmızı ve siyah yaptım şimdi. ve tabiki sizin de anlayacağınız gibi 3. logo da bazı araba logolarından esinlendim.
ellerine sağlık dostum ama kırılmazsan sana birşey söyleyeceğim o birinci sıradakini ben daha önce görmuştum yabancı markaydı galiba ama logo logoya benzer her zaman ... bu arada daha canlı renkler kullan .mausene sağlık..