Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni logo tasarımı armi reklam ve tanıtım hizmetleri
imageshack e yüklediysen en alttaki direct to image link i kopyalayacaıksın.. eğer o görünmüyorsa yine en altta "+ show advanced lin" i tıkla ve altında çıkan linki kopyala kolay gelsin
ablacım yine aynı anda gönderdik bu sefer sen geçtin barıştık dimi
9. üzerinde gri fon üzerinde turuncu kaybolmuş onu siyaha çevirsen daha iyi olur gibi geldi bana. ayrıca armi de i harfinin noktası unutulmuş galiba. ben onu beğendim .ellerine sağlık kolay gelsin
10-11 hoşuma gitti.. bir ajansın taşıması gereken dinamizmi görsel olarak yansıtabilir nitelikte.. tabi ki birkaç değişiklik yapılabilir. font konusunda biraz tereddütteyim.. çünkü logo tasarımı serbest uçuk sıradışı bir tasarım fakat font çok otoriter duruyor bence. ayrıca @ işaretini kullanmak zorunda mısın
imageshack e yüklediysen en alttaki direct to image link i kopyalayacaıksın.. eğer o görünmüyorsa yine en altta "+ show advanced lin" i tıkla ve altında çıkan linki kopyala kolay gelsin
ablacım yine aynı anda gönderdik bu sefer sen geçtin barıştık dimi
arkadaşlar tecrübe ve fikrleriniz benim için çok önemli lütfen yardımcı olun bana bunlar arasından eleme yaptığım çalışmalar karar vermek çok zor benim için...
10-11 hoşuma gitti.. bir ajansın taşıması gereken dinamizmi görsel olarak yansıtabilir nitelikte.. tabi ki birkaç değişiklik yapılabilir. font konusunda biraz tereddütteyim.. çünkü logo tasarımı serbest uçuk sıradışı bir tasarım fakat font çok otoriter duruyor bence. ayrıca @ işaretini kullanmak zorunda mısın
aynen katılıyorum reklam tanıtımla @ işaretini nasıl bağdaştırdın anlamadım doğrusu bana internet sitesi ile şeyler çağrıştırıyo ama firma reklam şirketi
valla açık konuşayım, renk uyumları o kadar harika ki, birini diğerinden ayırt etsem küseceklermiş gibi. o diyo beni al, öbürü diyo beni al... Eline emeğine sağlık
hocam logolar genel olarak güzel olmuş ancak bu benim fikrim @ işareti artık o kadar çok kullanıldıki, artık ikrah geldi. Sana tavsiyem "A" harfini kullanman. birazda logolara sadelik lazım gibi geldi. daha ciddi bir yazı karakterine ihtiyacın var gibi. eline sağlık...