Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeni Logom

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Logo tasarımında ilk önce verebileceğiniz şey sağlam bir siyah beyaz, kompozisyondur.
Bir logo tasarımı kabaca şu sıralama ile olmalıdır.
1- Fikrin bulunması
2- Taslak çizim aşaması.
3- Çizim aşaması.
4- Renklendirme aşaması.

Logon gördüğüm kadarıyla 1. aşamada takılmış. Bence sağlam bir kompozisyonla fikrini pekiştirirsen iyi olur, gereksiz yere kendini yorma derim ben. En başa dön logonu yeniden değerlendir. Bize orjinal bir bakış açısı ile gel, sağlam bir temele oturmayan logonun bu tür efektlerle geliştirilme ihtimali yok gibi.

atasever

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım bu bir yazı fontu onu nasıl logo olarak düşündün tasarlamadan yapmışsın aynı yazı fontunu kopyalamışsın

atasever

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım bu bir yazı fontu onu nasıl logo olarak düşündün tasarlamadan yapmışsın aynı yazı fontunu kopyalamışsın

TangocuTirtil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logo tasarımında ilk önce verebileceğiniz şey sağlam bir siyah beyaz, kompozisyondur.
Bir logo tasarımı kabaca şu sıralama ile olmalıdır.
1- Fikrin bulunması
2- Taslak çizim aşaması.
3- Çizim aşaması.
4- Renklendirme aşaması.

Logon gördüğüm kadarıyla 1. aşamada takılmış. Bence sağlam bir kompozisyonla fikrini pekiştirirsen iyi olur, gereksiz yere kendini yorma derim ben. En başa dön logonu yeniden değerlendir. Bize orjinal bir bakış açısı ile gel, sağlam bir temele oturmayan logonun bu tür efektlerle geliştirilme ihtimali yok gibi.

aynen katılıyorum..Ve Tipografinin nimetlerinden az da olsa araştırarak yararlanabilirdin..Birde neden yaptıgın önemli..kendini geliştirmek için yapmıssan tamam ama bunu ticari olarak kullanacaksan sorunlu bir logo..