Birgün Grafiker olacaksın!!!! o kadarda güzel degil abartmayın:d photoshopda neler var neler bu daha çömez
Değerli arkadaşım ben bu çalışmaları suluboya veya yağlıboya ile tual üzerine yada kağıt üzerine daha basit yollarla uyguluyorum.... Benim amacım Photoshop'ta sadece Mause kullanarak ve birtakım efektler uygulayarak kağıt yada tual üzerinde uygulanan ışık ve efektleri yakalamaya çalışmaktır...
''Photoshop'da biz ne çalışmalar gördük'' diyerek ortada dolaşan arkadaşlara bu tarz çalışmaların Photoshop tada uygulanabileceğini nacizane becerimle ortaya koymaya çalıştım...
Elbette çok güzel çalışmalar var ancak bu çalışmayı başka çalışmalarla kıyaslamak yerine, olmamışları görerek eleştiri yapmak daha doğru olurdu diye düşünüyorum, tabiiki yeterli tecrübeye ve donanıma sahip bir kişiyse...
Bu konuda yetenekli kişiler eleştirilerini zaten yapıyorlar onlarada ayrıca teşekkür ederim...
Üzgünüm Mause kullanarak ancak bukadarını yapabildim, Photoshop 2.0 çıktığından buyana kullanıyorum ama hala öğreniyorum, Photoshop dipsiz bir kuyu sanki..... Daha öğrenilecek ve uygulanacak çokşey var..
Mause yerine, çizim plaketi, ışıklı pen kullansaydım sanırım daha başarılı bir çalışma olurdu...
Japon İlüstrasyon ustası ''Mashio Sahito'' bir çalışmaya 6.000 Dolar sanat icraat bedeli alıyor... O Birisi; Bana 6 değil 3.000 dolar versin ve benden istediğin çalışmayı söyle, bende icraat yapayım, çalışma üzerinde rahat, rahat 1 ay uğraşayım ve ondan sonra buraya koyayım bakalım nasıl olacak...
Neyse kimse üstüne alınmasın... Dostlar şipşak mause'ile bukadar oluyor... Kıyaslama yapmadan eleştiren ve yorumlayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim...
Bir meyve suyu üreten firma için Elma İlüstrasyonu çalışıyorum bitmek üzere 3 hafta oldu başlıyalı onuda Photoshop'da hazırlıyorum ama önce uygulanmasını bekliyecez telef hakkı alınacak sonrada buraya koyucam....