Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok hoş ellerine sağlık. Fazla yağ mı kullandın yoksa resim kurumadımı? Üstteki resmin kontürlerini biraz yumuşatır,alttaki resimdeki tekneyi biraz belirginleştirirsen daha gerçekçi durur.Alttaki resimdeki evlerin perspektiflerine dikkat
fazla yağ kullandıgım dogru, beziryagı ile terebentini 1 e 1 oranında koyuyordum.bunun yanlış oldugunu yeni ögrendim.aslına bakarsan resmin parlak olmasıda hoşuma gidiyordu
fazla yağ kullandıgım dogru, beziryagı ile terebentini 1 e 1 oranında koyuyordum.bunun yanlış oldugunu yeni ögrendim.aslına bakarsan resmin parlak olmasıda hoşuma gidiyordu
resimler çok güzel ancak 1. resimdeki kapı üzerindeki yeşillik perspektif hatasına kurban gitmiş gibi gözüküyor. biyere oturamamış yani. 2. resimdede evlerde perspektif sorunu var. bunlara dikkat edersen çok daha güzel çalışmalar yapabilirsin. ellerine emeğine sağlık