Yeni tasarımım yorumlarınızı bekliyorum...
Rabia Yılmaz 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 6 Kas 2010 Mesajlar 275 Tepkime puanı 1 9 Kas 2012 #1 Yeni tasarımım yorumlarınızı bekliyorum...
EsPriTüeL ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 4 Nis 2008 Mesajlar 189 Tepkime puanı 8 Web sitesi www.esprituel.com 9 Kas 2012 #2 Çizim mi ? Yoksa üzerinde biraz oynamamı yaptın rabia ?
Rabia Yılmaz 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 6 Kas 2010 Mesajlar 275 Tepkime puanı 1 10 Kas 2012 #3 EsPriTüeL' Alıntı: Çizim mi ? Yoksa üzerinde biraz oynamamı yaptın rabia ? Genişletmek için tıkla ... hayır hemen yanındaki fotoğrafın üzerinde çalıştım bunu elde ettim hoşuma qitti paylaştım EsPriTüeL...
EsPriTüeL' Alıntı: Çizim mi ? Yoksa üzerinde biraz oynamamı yaptın rabia ? Genişletmek için tıkla ... hayır hemen yanındaki fotoğrafın üzerinde çalıştım bunu elde ettim hoşuma qitti paylaştım EsPriTüeL...
ZxxxE 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 2,395 Tepkime puanı 40 10 Kas 2012 #4 Ben dudaklara takıldım ki alt dudakta iki tane yara veya şişlik var gibi görünüyor ...
Rabia Yılmaz 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 6 Kas 2010 Mesajlar 275 Tepkime puanı 1 10 Kas 2012 #5 ZxxxE' Alıntı: Ben dudaklara takıldım ki alt dudakta iki tane yara veya şişlik var gibi görünüyor ... Genişletmek için tıkla ... dudak rengini koyulaştırdım ve parlaklık verdim fakat ben senin dediğin gibi bidurum göremiyorum :angel:
ZxxxE' Alıntı: Ben dudaklara takıldım ki alt dudakta iki tane yara veya şişlik var gibi görünüyor ... Genişletmek için tıkla ... dudak rengini koyulaştırdım ve parlaklık verdim fakat ben senin dediğin gibi bidurum göremiyorum :angel:
ZxxxE 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 2,395 Tepkime puanı 40 10 Kas 2012 #6 Size göre bunlar normal dudaklar mı? Bana göre değil ...
Rabia Yılmaz 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 6 Kas 2010 Mesajlar 275 Tepkime puanı 1 10 Kas 2012 #7 ZxxxE' Alıntı: Size göre bunlar normal dudaklar mı? Bana göre değil ... Genişletmek için tıkla ... BUNU BUŞEKİLDE YAPMASANDA GÖRÜYODUM BEN ONU :smile: EVET BANA GÖRE NORMAL. GÖZ FARKI SANIRIM.
ZxxxE' Alıntı: Size göre bunlar normal dudaklar mı? Bana göre değil ... Genişletmek için tıkla ... BUNU BUŞEKİLDE YAPMASANDA GÖRÜYODUM BEN ONU :smile: EVET BANA GÖRE NORMAL. GÖZ FARKI SANIRIM.
C cyberjack08 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 10 Kas 2012 #8 Bende aynı durumu farkettim aslında ama emeğe saygı arkadaşımız güzel çalışma yapmış.
Rabia Yılmaz 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 6 Kas 2010 Mesajlar 275 Tepkime puanı 1 10 Kas 2012 #9 cyberjack08' Alıntı: Bende aynı durumu farkettim aslında ama emeğe saygı arkadaşımız güzel çalışma yapmış. Genişletmek için tıkla ... BELKİDE TASARIM BNM OLDUĞU İÇİN KONDURAMIYORUMDUR ARKADAŞLAR :rofl:
cyberjack08' Alıntı: Bende aynı durumu farkettim aslında ama emeğe saygı arkadaşımız güzel çalışma yapmış. Genişletmek için tıkla ... BELKİDE TASARIM BNM OLDUĞU İÇİN KONDURAMIYORUMDUR ARKADAŞLAR :rofl:
C cyberjack08 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 10 Kas 2012 #10 Rabia Yılmaz' Alıntı: BELKİDE TASARIM BNM OLDUĞU İÇİN KONDURAMIYORUMDUR ARKADAŞLAR :rofl: Genişletmek için tıkla ... Biz yiğidi öldürürüz hakkını yemeyiz :rofl:
Rabia Yılmaz' Alıntı: BELKİDE TASARIM BNM OLDUĞU İÇİN KONDURAMIYORUMDUR ARKADAŞLAR :rofl: Genişletmek için tıkla ... Biz yiğidi öldürürüz hakkını yemeyiz :rofl:
Rabia Yılmaz 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 6 Kas 2010 Mesajlar 275 Tepkime puanı 1 12 Kas 2012 #11 cyberjack08' Alıntı: Biz yiğidi öldürürüz hakkını yemeyiz :rofl: Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ama öldürmeden de hak yememeyi dene :angel:
cyberjack08' Alıntı: Biz yiğidi öldürürüz hakkını yemeyiz :rofl: Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ama öldürmeden de hak yememeyi dene :angel:
ozgurdk 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Kas 2012 Mesajlar 93 Tepkime puanı 0 19 Ara 2012 #12 herzaman makyaj üzerine tasarımlar yapıyosun (=
Burakkzn 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 27 Mar 2011 Mesajlar 61 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.medyabk.com 19 Ara 2012 #13 ZxxxE' Alıntı: Size göre bunlar normal dudaklar mı? Bana göre değil ... Genişletmek için tıkla ... Sanki dudak bulanık o işaretlediğin yerler bulanık değil gibi
ZxxxE' Alıntı: Size göre bunlar normal dudaklar mı? Bana göre değil ... Genişletmek için tıkla ... Sanki dudak bulanık o işaretlediğin yerler bulanık değil gibi
Rabia Yılmaz 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 6 Kas 2010 Mesajlar 275 Tepkime puanı 1 3 Ocak 2013 #14 Burakkzn' Alıntı: Sanki dudak bulanık o işaretlediğin yerler bulanık değil gibi Genişletmek için tıkla ... anladım o dudakta sorun var
Burakkzn' Alıntı: Sanki dudak bulanık o işaretlediğin yerler bulanık değil gibi Genişletmek için tıkla ... anladım o dudakta sorun var