Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kusur istenildikden sonra tabiki bulunacaktır. Ancak çalışmalarınızın geneli hoş olduğu için insanların hoşuna gittiği için ufak tefek kusurlar gözler önüne getirilmiyor. Mesela kusur olarak benim gözüme çarpan, bu kadar gerçekci ve özenilmiş çalışmalar içinde birinci görselde duvardaki gölgeler daha gerçekci olunabilirdi bu benim düşüncem daha sonra 3 uncü görselde güneş ışığının tonu gerçekcilik payını biraz daha düşürmüş biraz daha güneş ışığının üzerinde çalışırsanız daha şık bir görsel olucağa benziyor. Son olarak tarzınız biraz koyu iç mekan tarzında olduğu için günümüzdeki tasarımları ele alırsak daha aydınlık ve daha iç açıcı iç mekan görselleri daha yoğun bir şekilde iş verenlerin işlerine yaradığı için bence tabii bu benim nacizane bir düşüncem daha aydınlık ve daha nezih bir kaç iç mekan ile çalışmalarınıza süs vermelisiniz
Tabii durum böyle iken çalışmalarınızın hoş olduğunu daha önceki mesajımda belirtmiştim... Çalışmalarınızın devamını görmek isterim...
Yorumda bulunan herkese çok teşekkür ederim.Elleriniz dert görmesin. Bu yorumlardan şunu çıkardım; çizimlerimin geneli göze hoş geliyor gökhan tekin beyin dediği gibi çizimlerimi biraz daha canlı gösterebilirsem sanırım daha iyi olacak. Son eklediğim mutfak çiziminde bunu uyguladım gerçekten benim de hoşuma gitti.. Çünkü herkes bizim baktığımız gözle bakamaz bir projeye, yani anlayamaz neyin ne olduğunu. Onun için kendimi tatmin etme açısından arada bi kapatırım ışıkları. Ama müşteriye sunacağım işlerde aydınlık ve net çalışacağım.. Yeniden teşekkür ederim herkese... Saygılar
Bravo... bu çalışmalar çok başarılı hemde çookkk... 3D MAX hakkında bilgim yok.. olmadığı için de kusur bulamadım açıkçası.. ama bilsemde eminim kusur yoktur bence.. başarılarının dewamını dilerim.. emeğine sağlık.
ana hatlarıyla güzel ama GI kullanımına biraz daha özen göstermelisin bence. 3 çalışma olmamış 5. çalışma keza. 5. çalışma mono-ton kaçmış. kahverengi o kadar yoğun olmuş ki cisimlerden yansıyan ışık laptopu bile kahverengiye çevirmiş. ama dediğim gibi anahatlarıyla güzel çalışmalar...
3d max e yenı yenı ogrenıyorum ve aynısından yapabılmak ıcın cok zaman gerekıo dı mı calısmalarınızı cok begendım. umarım ogrendıkten sonra aynısından yaparım
fatih bedir ve eda ikinize de yorumlarınız için teşekkürler. merak etme eda sende yaparsın elbet.Yardımcı olabileceğim birşeyler olursa çekinmeyin arkadaşlar.
gercekten cok guzeller. insanın bişeler yapası geliyo (elden gelse) bende 3dmax e tam baslıyorm.beceremiyorm sanırım bırakıyorm. böle resimler gorunce tekrar bi şevk geliyo.. ama yine kalıyo :S daha dogrusu sanırm ben nerden baslıcamı bilmiyorm.
ilk önce ellerinize sağlık çok güzel ve başarılı çalışmalar.
birde sorum olcak ki programı bilmediğimden kaynaklanıyor bu resimlerdeki herşeyi programlamı çiziyorsunuz. (bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın)