Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yeni yaptığım logolar ve kurumsalları görüşlerinize sunuyorum...

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
paylaşım için saol

pouqet

🌱Yeni Üye🌱
slm ben yeni katıldım sitye grafik tasarım okuyorum süper logolar bunlar benim var yaptıklarım yakında koyacağım tabi benimkiler daha çok acemice ama :)

hayalfirst

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel tasarımlar emegine sağlık arkadaşım.

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
ne diyebilirim ki? Hepsi birbirinden güsel. İnşallah bizelde bu duruma geliriz :)

•´¯`•*» ( B¥ îMåj ) «*•´¯`•

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
hepsi birbirinden hos olmus hayal gücüne saalık
turunculu yada kırmızılı diyorum ben
bu kadar alternatif oluınca seecmeside zor olacak tabii
iyi calısmalar kolay gelsin

skocan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logoların geneli güzel. Ben en çok kırmızılı olanı beğendim. Yalnız bir tek eleştirim var. Kartvizitlerin basit olmuş. Daha estetik bir kartvizit çalışabilirsin bence.

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
aynı dertten sorunluyuz hepimiz
''bi çıktı ver ben bi gösterreyim yaada bi iki degişiklik yapayım sana tekrar getireyim okeyleyelim olsun bitsin...'' derler
ama örnegi aldılarmı gider baskalarına hazır çalısmayı yaptırırlar

neyse olan olmuş

hayal gücün kesilmesin ellerin dert görmesin

Sanatkârın El Emeği Teşekkürle Ödenmez.....

AhmetDURGUT

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ahmetdurgut.com
:) Her Ne Kadar Geç Kalmış Olsamda Bu İş İptal Edilmiş Olsada Ben Fikrimi Yine Dile Getireyim Hocam Bunlar Olmamış Daha Yarımlar Sanki Bitmemişler Daha Fikir Aşamasındalar Ve Geliştirilmeleri Gerekiyor... Kolay Gelsin Şimdiden
Saygılarımla

kaiser_07

🌱Yeni Üye🌱
cok guzel calısmalar benim sorum bu calısmaları yaparken bilgisayar bilgisi gerekiyor mu

tabu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
başarılı çalışmaları bulunan arkadaşımızın siteden uzaklaştırılmasına üzüldüm. nedeni nin açıklanması beklentimizdir.
saayglar

xtrax

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kırmızılı olan bomba diyecek laf yok

elele

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.kbd.com.tr
eline sağlık arkadaşım, kırmızılı çalışman dizayn gayet iyi, farklı renklerde de olsa sanki en doğru o çalışma. ben olsam onu seçerim ;

ozzYStyle

🌱Yeni Üye🌱
yeşil ve turuncu çalışma üzerine odaklanırken birşeye çok takıldım turuncuda... neden mavi. Yani oldukça tezat iki renk bence çok batıyor siyah gibi nötralizer bir renk daha doğru olabilirdi ama grafik anlamda turanj sadelik anlamında yeşil çok güzel

VUPLUS

🌱Yeni Üye🌱
Şimdi ben bi yorum yazcam ama belki çoktan bu çalışmalar baskıdan çıkmıştır. Belkide bu yazacağımı birileri yazmıştır. Neyse benim ki görüşten ziyade eleştirisel olacaktır.
Ben tasarımda ilk tipografi ve mizanpaja bakarım ki gördüğüm kadarıyla adres satırları arasındaki paragraf boşluğu kadar illustarasyon tasarımın arasında bi boşluk bıraksaydın daha bi güzel görünürdü. Birde koza oluşumu el yazısı tarzında ama stil bi karakterle yazsan belki daha güzel olurdu die düşünüyorum.
Bu eleştirinin ardından ufak bi övgü şart. Illustrasyon çalışmaları gerçekten profesyonelce güründü eline ve beynine sağlık.