Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeniçağ Metal

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Yani inanılmaz derece kilitlenmiş vaziyetteyim
Onay verildiği zaman kurumsalını oluşturucam
Renk seçimi müşteriden kurumsal renkle olacakmış
Birden fazla renk mevcut ama işte müşteri tercihi bişi yapamazsın
Özellikle logoda kullanılan malzemelerin görünürlüğü istendi
Yapıcı yorum eleştirileriniz yol gösterecktir bana

yeni.jpg

Benzer konular

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ikinci çalışma daha uygun gibi geldi bana
Ama birincininde sol kenarındaki (sanırım menteşe) güzel olmuş...
ikisini birleştir diyeceğim ama ozmanda fazla abartılı olurmuş gibi geliyor.
Renkler çok fena yani soluk ve cansız duruyorlar.Metalliğin yanında çok tezat duruyor.Ama değiştirme şansın yok madem bence daha güçlü ve sert font kullansan daha iyi olur gibi.
ayrıca yuvarlak yerine kalın ve güçlü bir somun kullansan daha iyi olmaz mıydı?Yoksa öyle çok mu klasik olur?

mhmt şhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
öncelikle slm bence logolarda oynamalar yapmalısın bu yaptığın logo gemi ambar kapağı eğer firma bu işi yapıyorsa bence güzel ama sarı konusunda tereddütlüyüm sonucunda metal gümüş rengine daha yatkın gözüde yormaz yeniçağın karaketirinide değiştirdinmi bence güzel olur emeğine sağlık.

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Şimdi Crazyglad açıklamalarını okudum logonu gözden geçirdim yardımcı olmak için elimizden geleni yaparız:)
Öncelıkle müşterinin belirlediği renk'e saygı duyarak açıklamalarda bulunmak gerekir ise Ben rengi şahsım adıma beğenmedim ama verılen renk kullanılacak, incelıkle fontların birazdaha metallaştırılmasından yanayım göze daha hoş gelebileceğinden yanayım:) Beğendim genel olarak tam olarak bitmiş halinide sun ama bize hazırlanmış ve sunulma aşamasına girmiş şekilde sun:) Emeğine Sağlık:)

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Mehmet gümüş renk konusunda hem fikiriz ama dediğim gibi istenilen renk bu ama tabiki bana pantone kodlarını vermediler tonları ile oynayabilirim ....
Esracım dediğin olay evet artık klasik olmaya başladı
Offff :S

hayalzamanı

🌟Usta Tasarımcı🌟
hımm ee şöyle yapsan kullanılan malzemelerden sadece birini ön plana çıkarsan ve onu gerçekten bir metal görüntüsünde oluştursan kurumsal renkleride yazı üzerinde kullansan olabilirmiki. Bide yazı karakterinde kurumsalmı eğer değilse başka bi karakter seçebilirsin daha dolgun bir karakter bi de yazının altına gölge uygulamasan daha iyi olacak gibi kolay gelsin.

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Madem renk konusunda elin kolun bağlı o konuda eleştiri yapmıycam.
Fontlar olmamış. Hem metalin sertliğini hem çeliğin esnekliğini hissettirebilecek bir font tercih etmelisin. Böyle kapaklar vidalar yerine daha sembolik bir şekil üzerinden gidebilirsin.
(Misal Arçeliğin logosu)
Bunlardan herhangi birisi hem şık olamayacak hemde uygulamalarda sıkıntı çekeceksin. Zaten her ikisindede çok fazla tram var. Klişe baskı gerektiren yer olursa nasıl bir sonuç alacaksın?

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Esnek bir logo çalışması kullanmak tabiki iyi fikir ama kullanılan ürünün logoda yer alması fikrinde ısrarcı bir kurum....e malzemeleride zaten öyle ufak tefek küçük büyük metal ler
ürün çok yani

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
fontu değiştirme şansın varsa değiştir daha kalın bir font kullan derim
ve fonta uyguladığın drop shadow'u kullanma bence
ilkinde kullandığın menteşeyi ikincisinde de kullan ve vidaları daha keskin
güçlü imajı verecek şekilde köşeli çiz kolay gelsin

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Esnek bir logo çalışması kullanmak tabiki iyi fikir ama kullanılan ürünün logoda yer alması fikrinde ısrarcı bir kurum....e malzemeleride zaten öyle ufak tefek küçük büyük metal ler
ürün çok yani

Madem o konuda da sıkıntılısın önerebileceğim şey şu olabilir, kullanmak zorunda kaldığın materyali detaylı hali ile değilde daha sade ve sembolize ederek, belki dolgu kullanmadan bir kaç yumuşak çizgi ile ana hatları belirterek ugulaman.
Bakalım nasıl birşey ortaya çıkacak.
Birde sormak istediğim yeniçağ metal yazısındaki mavi ve turuncumu kurumsal renk yoksa zeminde kullandığn sarımtırak renkte dahilmi?

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Renkler aynen bu sadece tonları ile oynıcam çok uzaklaşmada yazı renkleri aynı kalacak

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok detay var.Bir logo bu kadar detaylı olmamalı.Vidasına somununa kadar ne varsa yerleştirmişsiniz.Bence de sadece bir öğeyi ön plana çıkarın.Ama yukarıda da değinildiği gibi birebir değil sembolize ederek kullanın.Bir diğeri font seçimi.Font seçimi de uygun değil.

mhmt şhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
buda benden fikir vermesi açısından yaptım umarım beğenirsin...
yenia.jpg

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Buda sadcde deniz ile alakalı işler gibi olmuş sağol uğraşmışsın ama :)
Fikirler doğrultusunda tekrar denicem yılmıcam benim olacak bu iş elbet begenecek :)

mhmt şhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Buda sadcde deniz ile alakalı işler gibi olmuş sağol uğraşmışsın ama :)
Fikirler doğrultusunda tekrar denicem yılmıcam benim olacak bu iş elbet begenecek :)

hadi bakalım büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum :) kolay gelsin

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür Ederim vaktimin bol olması logo üzerinde yoğunlaşma ma imkan sağlıyor
Yarın bir kaç denemem daha olacak

illustrasyonist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.illustrasyonist.com
İkincisi bence çok iyi olmuş.Bozan tek şey yazı fontu seçimi ve yazının rengi.En azından metalik yazılmış bir yazı ve prinç rengi verilmiş bir yazı logoyu dahada bütünlerdi.
Ama yinede metal kısmı çok iyi çalışmışsınız.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Logo olarak degerlendiremedim bile.. Ortasında yazı olmasan ilistrasyon çalışması derdim.. Bilmiyorum.. çok fazla ışık renk geçişi boşluk kullanılmış.. çok benekli benekli bir çalışma yani.. baskısı nerdeyse imkansız denecek kadar zor.. Çok tehlikeli.. Tam olarak muşterinin ne istediğini anlamadım ama.. müşteri eğer malzemeleri bu şekilde istiyorsa.. yazık.. diycek hiç bir şey yok.. yinede sana kolay gelsin.. :S

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim dilara vakit ayırıp yorum yaptığın için

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
kesinle o font uymamış belkide fontta metal rengini kullanman daha çarpıcı olabilir