Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yetenek gerekiyor mu?

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar size bir sorum olacak tablet veya karakalem ile başarılı bir illüstratör olmak için illa yetenek mi gerekiyor yoksa inanç mı? profesyonellerden cevap bekliyorum.teşekkürler

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İnançmı? Tamam toplumsal sorunlar yaşıyor olabiliriz ama hayal gücünün ve yeteneğin yerine inanç kavramını nasıl yerleştirebildin onu merak ediyorum..O planlarından ve atacağın adımlardan sonraki en son adım..

Aslansın sen, kaplan ..Yaparsın gazlarıyla başlayan şey inanç değil, özentiyle başlayan bir nevi taklitçiliktir..Ama taklitleri geliştire geliştire yaparım kendi tarzımı oluştururum dersen bu inançtır.

Ve şunu unutma taleplere cevap veren bir çizer olduğun zaman başarılı bir illüstratör olabilirsin. Talepleri karşılamak için:
* Çalışmak
* Daha çok çalışmak
* Sabahlayıp, aç karnına çalışmak
* Akşam uykudan kalkıp çalışmak kadar psikopatlıklar, mazoşist davranışlar içinde olman gerekmekte.

Hayal gücünü geliştirmek ve çizimini kuvvetlendirmek için herşeyi okumalı, araştırmalı, gözlemlemeli, kurgulamalı, ve kağıt üzerinde çizgiye aktarmalısın.

Uzun ve yorucu bir yol. Ama yılmadan çalışmak ve araştırmayla olmuyacak şey değil. İnanç burada devreye girsin..

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
teşekkür ederim söyledikleriniz için emin olun daha fazla çalışıyorum hergün bu iş için.

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
İnsanoğlu azmederse başarır başaramaz diye bir kavram yok lakin her insan farklı farklı yaratılmıştır ki mesela bazı insanların bacakları uzundur merdivenleri üç er basamak basamak çıkarlar bazı insanlarında bacakları kısadır basamakları en fazla çıkayım isteği olsada ikişer ikişer çıkmak zorundadırlar yoksa düşer bacaklarını incitirler.

Burda anlatmak istediğim olay bazı insanların doğuştan perspektif açılara sahip olması ve görselliğe bakış açısının güçlü olmasıdır.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
teşekkürler önerileriniz için gerçekten bu soruların cevabını bulmamıştım çok yardımcı oldular.kolay gelsin herkese

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
inanç daha çok ibadethanelerde işimize yarıyor diye biliyorum ben, sanatın her dalı için istek birinci şart, yetenekli biri yeteneksiz birine göre daha hızlı öğrenir ve yeteneksizin senelerce anlayamayacağı şeyleri doğuştan biliyor haldedir. Ama hiç birşey kararlılığın önünde duramaz. Elbette bir deha, parmakla gösterilen biri olmazsınız eğer yetenekli değilseniz, ama pekala birşeyler çizebilir, çalabilir, yazabilirsiniz de...

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
inanç daha çok ibadethanelerde işimize yarıyor diye biliyorum ben, sanatın her dalı için istek birinci şart, yetenekli biri yeteneksiz birine göre daha hızlı öğrenir ve yeteneksizin senelerce anlayamayacağı şeyleri doğuştan biliyor haldedir. Ama hiç birşey kararlılığın önünde duramaz. Elbette bir deha, parmakla gösterilen biri olmazsınız eğer yetenekli değilseniz, ama pekala birşeyler çizebilir, çalabilir, yazabilirsiniz de...

inanç galiba orada yanlış anlaşıldı ben kararlılığı kastetmiştim. haklsınız.