Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

YetenekSizmisiniz [Afiş]

ogunnn355

🌱Yeni Üye🌱
Çook başarılı bir çalışma ama bana o desenler eps olarak lazım sitesi veya elinizde warsa eklermsiiniz ?

emrah87

🌱Yeni Üye🌱
yeteneksiz misiniz? yazısı biraz daha ön planda olsaydı bence daha güzel olurdu, arka plandaki renklere yakın bir renk o yüzden sani biraz sönük kalmış..

Altındaki Yeşilyayla TEML. ile başlayan yazı ortada çok sırıtıyo daha yumuşak olabilirdi ve yazının üst ve alt kısmının soluk olması görüntüyü çok bozmuş :)

Birde tarih olarak yalnızca 10-14 Mayıs yazılması daha şık dururdu, bence 2010 a gerek olmadığını düşünüyorum.. :smile:

Bunlar sadece benim fikrim :) Eline emeğine sağlık..

mihri4028

🌱Yeni Üye🌱
hazır desen kullunmıssın "YETENEK YARIŞMASI" konulu bir çalışma için bence hiç uygun olmamıs...Seni üzmek istemem ama gercek sanırım bu o yüzden bunun haricinde bir şey soylemeye gerek yok umarım anlamıssındır ne demek istediğimi

AntiCode

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sertacozdemir.com.tr
yeteneksiz misiniz? yazısı biraz daha ön planda olsaydı bence daha güzel olurdu, arka plandaki renklere yakın bir renk o yüzden sani biraz sönük kalmış..

Altındaki Yeşilyayla TEML. ile başlayan yazı ortada çok sırıtıyo daha yumuşak olabilirdi ve yazının üst ve alt kısmının soluk olması görüntüyü çok bozmuş :)

Birde tarih olarak yalnızca 10-14 Mayıs yazılması daha şık dururdu, bence 2010 a gerek olmadığını düşünüyorum.. :smile:

Bunlar sadece benim fikrim :) Eline emeğine sağlık..

Önerilerin sayesinde eksiklerimi farkettim ve bidahaki çalışmamda ona göre hareket edicem.. :) teşekkürler.

BerkerGonca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Renkler çok itici onun dışında gayet güzel elinize sağlık..

furkanakbs

🌱Yeni Üye🌱
yarısmanın adı biraz daha buyuk olabilirdi arkadasım bu arada renkler tabikide parlak olucak adı ustunede yarısma afişi asmışsın herkesin dikkatini cekmesi görmesi lazım ondan parlaklık iyi hayet iyi calısma olmus sadece yazıların boyutu biraz kucuk

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Bahar afişi gibi olmuş... Böyle bir yarışma için daha klasik daha ağır bir tasarım olmalıydı bence...
İyi çalışmalar...

singleiron

🏅Acemi Tasarımcı🏅
usta geç kaldın demezsen sen gereksiz yorumları boşver bana göre yeteneksiz siniz? yazısını biraz büyültüp yazı etrafını siyah yada koyu yeşil tonla çevçevelersen daha dikkat çekici olur zaten hazırlamışsın bundan sonrası için başarılar...