nur'
🌱Yeni Üye🌱
Yetiştirilmek üzere grafiker
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Photoshop (iyi)
Freehand (iyi)
İllustrator (orta)
Dreamweaver (başlangıç)
Flash (başlangıç)
İş deneyimi ve içeriği: Ekim 2010-Haziran 2011:Teknik Servis Dijital Baskı Merkezi(İstanbul)-(okul stajı):Baskı öncesi ve baskı sonrası
Krea Direct Marketing Services(İstanbul)-(stajyer)-Grafik Tasarımcı
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu:
Medeni Hali: Bekar
Referanslar: Gerekli görüldüğünde portfolyo sunulabilir.
İşle ilgili açıklama: Beyoğlu K.T.Ö.O. Enstitüsü'nde 2yıl Grafik Tasarım ve Fotoğraf,Yıldız Teknik Üniversitesi Çağdaş Yıldızlılar Derneği'nde 4 ay Resim eğitimi aldım.Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde zaman buldukça Sanat Tarihi derslerine katıldım,çeşitli kurs merkezlerinden Temel Fotoğrafçılık ve Grafik animasyon sertifikalarım var,kendimi;daha da geliştirebileceğim,grafik tasarım konusunda güncelleyebileceğim bir yere ihtiyacım var.
E-posta: nr.aytepe@gmail.com
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Photoshop (iyi)
Freehand (iyi)
İllustrator (orta)
Dreamweaver (başlangıç)
Flash (başlangıç)
İş deneyimi ve içeriği: Ekim 2010-Haziran 2011:Teknik Servis Dijital Baskı Merkezi(İstanbul)-(okul stajı):Baskı öncesi ve baskı sonrası
Krea Direct Marketing Services(İstanbul)-(stajyer)-Grafik Tasarımcı
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu:
Medeni Hali: Bekar
Referanslar: Gerekli görüldüğünde portfolyo sunulabilir.
İşle ilgili açıklama: Beyoğlu K.T.Ö.O. Enstitüsü'nde 2yıl Grafik Tasarım ve Fotoğraf,Yıldız Teknik Üniversitesi Çağdaş Yıldızlılar Derneği'nde 4 ay Resim eğitimi aldım.Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde zaman buldukça Sanat Tarihi derslerine katıldım,çeşitli kurs merkezlerinden Temel Fotoğrafçılık ve Grafik animasyon sertifikalarım var,kendimi;daha da geliştirebileceğim,grafik tasarım konusunda güncelleyebileceğim bir yere ihtiyacım var.
E-posta: nr.aytepe@gmail.com