Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yetiştirilmek üzere grafikerler aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sokrades

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ajansımız bünyesinde yetiştirilmek üzere grafiker arkadaşlar aranmaktadır.iş yeri tuzla'da dır.
Ajansımızda ağırlıklı olarak pc kullanılmaktadır.dergi,grafik tasarım,matbaa çalışmaları,organizasyon ve web tasarım işleri yapmaktayız.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
  • Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

İlhanAtsız

🌱Yeni Üye🌱
ßilgeAdam Web&Grafik bölümünü 3 ay önce bitirdim. Kendimi geliştirmek için iş arıyorum İllustrator,Photoshop,İndesing gibi programlardan anlıyorum.
Bayrampaşa'da oturmaktayım ilgilenirseniz 0531 605 08 03 numaradan veya xxl-trance@hot.com dan ulaşabilirsiniz

Ramazancinar87

🌱Yeni Üye🌱
iyi geceler diliyorum ben tuzla/içmeler'de ikamet ediyorum grafik programları deneyimim var yaklaşık 1,5 yıl grafiker yardımcısı olarak kadıköyde Cemil Ozalit'te çalıştım kendimi geliştirebilmek ve size faydalı olabilmek için elimden geleni yapmaya hazırım ilginize saygılar. 0531 657 10 00

tekkanat_61

🌱Yeni Üye🌱
benım hiç bir bilgim yok ama öğrenmek istiyorum . günde en az 6-7 saat online duruyorum... gerekirse daha çokda durabilirim...telefon numaram 05344755584.yaşım 16...çok öğrenmek istiyorum grafikerliği...msn adresim tekkanat_61@************..Trabzonluyum.trabzonda yaşıyorum..

Ramazancinar87

🌱Yeni Üye🌱
tekrar başvuru yapmak istiyorum tuzla'da ikamet ettiğim için ulaşım problemi yaşamam ayrıca başlangıç düzeyinde tecrübem var kendimi geliştirebilmek ve size faydalı olabilmek için ilgilenmenizi isterim. bu internet sitesine yeni üye olduğum için kullanmayı bilmiyorum olumlu olursa lütfen bana ulaşırmısınız Ramazan Çınar 0 531 657 10 00

ibrahim_Esat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aspmerkezi.com
merhaba eyer staj için hala devam ediyorsa alımlarınız ben lise-4 de okuyorum bu sene staja gitmem laızm bir matbaa veya yayın evinde çalışamyı planlıyorum . ücret olarak sadece yol parası istiyorum o kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...