Neler yeni

Yetiştirilmek üzere web tasarımcı arıyoruz (istanbul)

gncselma

🌱Yeni Üye🌱
ilan hala devam ediyorsa ilanınızla ilgileniyorum.Cv mi yallayabileceğim bir iletişim adresi belirtirseniz sevinirim.

NOCRY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tasarımcı alındı mı? İlgileniyorum ilanla. Bildiriniz lütfen.

Charm

🌱Yeni Üye🌱
İlanınızla bende ilgileniyorum mail atarsanız bende cv'mi yollayabilirim. Teşekkürler!!!

melihb

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ilanınızla ilgileniyorum da iletişim bilgilerini alabilirmiyim

ozlemceb28

🌱Yeni Üye🌱
ilanınızla ilgileniyorum mail adresi verirseniz çalışmalarımı gönderirim.

ulaş das

🌱Yeni Üye🌱
merhaba adım ulaş. grafik tasarım kursunu bitirdim sertifikam var. corel, photoşop, ıllustrator ve indesing programlarını biliyorum. ve staj yapmak istiyorum kendimi geliştirmek için yardımcı olursanız sevinirim. adresim;kuvveytmira@hotmail.com numaram;05349553150

greyd

🌱Yeni Üye🌱
Yetiştirilmek Üzere Yardımcı Tasarımcı Arıyoruz. (ISTANBUL)

Şirketimize kendisini sürekli yenileyip yetiştirecek yardımcı tasarımcı aıyoruz. Temel tasarım programlarını kullanması gerekmektedir. Sirketimiz istanbul mecidiyekoydedir. Başvurular için yonca@yonca-ad.com mail adresini kullanınız.
Forumdan sorulanlara cevap verememekteyiz. Lutfen sorularınızı emaille bildiriniz.

Adaylardan CV+portfolyo (amator/kisisel calısmalarda olsa) bekliyoruz.

Kendi fikirleri olan, kreatif bakabilen, çalışkan ve sigara kullanmayan adaylar tercihimizdir.

seynep

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yetiştirilmek üzere orta seviye grafik programları bilgisi olan calısma arkadasları aranmaktadır. Tercihen Photoshop ve Flash kullanıyor...

Başvuran arkadaşlardan amatörde olsa işlerini ve cvlerini mail atması istenecektir.

Yer: İstanbul / Mecidiyeköy

Merhabalar
İlanınız hala güncelse ilgilenmekteyim.Lise öğrenimimi grafik tasarım bölümü
olarak okudum.Şu an A.İ.B.Ü. M.Y.O Grafik bölümünde okuyorum.Okulum Şubat ayı gibi bitmek üzere.Okula devam zorunluluğum yok.Şu an Photoshoph ve Corel Draw bilgim var.(Eksik programlar için kursa yazıldım).Kendimi geliştirebileceğim bir yer aramaktayım.İlgilenirseniz sevinirim.Teşekkürler...

strangerz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilanınızla ilgileniyorum mail adresi alabilir miyim.

sezer21

🌱Yeni Üye🌱
mrh ben lise 4 web tasarım ögrencisiyim staj yeri arıyorum cv göndericem

pc_kusu

🌱Yeni Üye🌱
osman tırpan
eyüp imkb ticaret meslek lisesi web tasarım ve programlama bölümü son sınıf öğrencisiyim 2010/2011 yılı staj yeri aramaktayım.
flash/photoshop/dreamweawer bilmekteyim
osman_trpn@hotmail.com
0539 853 15 32

nilaylaylaylom

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar kimsenin ümidini kırmak istemem, tüm iş arayan arkadaşların yollarıda şanslarıda açık olsun. fakat bu ilanın veriliş tarihine bakarsanız "09-10-2009" dur. ilan eski yani, ilanı veren kişide bir daha bir şey yazmamış zaten.

theilkay_ilkay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.matbaasisli.com
Merhabalar ilanınızla ciddi şekilde ilgileniyorum . Size ulaşabileceğim bir mail adresi yazarsanız cvmi ve çalışmalarımı gönderebilirim .

yarasaadam

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba
Erzinacan Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Bölümü Bilgisayar Programcılığı Programı2.sınıf öğrencisiyim.Sizinle çalışıp WEB TASARIMIN püf noktalarını öğrenmek ve bu yolda ilerlemek istiyorum.Alırsanız sevinirim.
TEŞEKKÜRLER

Tama

🌱Yeni Üye🌱
Web Tasarım Elemanı

merhabalar ilanınızla ilgileniyorum size nasıl ulaşabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Kolay gelsin,
İyi Çalışmalar

Tama

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar
Photoshop ve Flash bilgisine sahibim bu alanda kendimi daha çok geliştirmek istiyorum.Bana mail adresinizi bildirirseniz en kısa sürede size dönebilirim...

sultanozclk@gmail.com

Kolay gelsin,

İyi Çalışmalar