Neler yeni

Yetiştirmek Üzere Grafiker Arıyoruz.

ardasevgili

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhabalar ben Tuğçe Güngörende oturuyorum. Staj yeri arıyorum. hemde cok acil olaraktan. Beyoğlu Refia Övüç K.T.Ö Olgunlaşma Enstitüsünde Okuyorum 2. yılım 3 gun iş 2 gun okul olacak sekılde staj görmem gerek bana gerı dönersenız sevınırım .... İyi akşamlar

Biz Yetiştirilmek üzere arkadaşlarımızı bulduk fakat staj için size bir iyilik yapabilirim. Collezione ye staj için başvurmanızı ve burada staj görmenizi sağlayabilirim. ardasevgili@hotmail.com lütfen ulaşınız.

szn

🌱Yeni Üye🌱
ben bağcılarda oturuyorum.. grafik tasarım kursuna gittim ankarada.. şu ana kadar bu alanda çalışmadım heryer tecrübe arıyor.. bu nedenle bir türlü bu alanda çalışmaya başlayamadım.. oysa çok istiyorum grafikerlik alanında çalışmayı.. size nasıl ulaşabiliriz?

irmkrtl

🌱Yeni Üye🌱
merhaba,
Ben İrem Kartal.Rüştü Akın Anadolu meslek lisesi grafik-fotoğrafçılık mezunuyum.Şimdi ise Marmara üniversitesi Halkla ilişkiler tanıtım ve reklamcılık bölümünde 1.sınıf öğrencisiyim.Lise son sınıfta staj yaptım ve hayata geçmiş tasarımlarım mevcut.Kendimi biraz daha geliştirmek adına sizinle çalışmak isterim.aşağıda verdiğim adreslerden bana ulaşabilirsiniz.Şimdiden teşekkürler.
irem.kkartal@gmail.com irem.kartal@msn.com

yarasaadam

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba
Erzinacan Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Bölümü Bilgisayar Programcılığı Programı2.sınıf öğrencisiyim.Sizinle çalışıp grafikerliğin püf noktalarını öğrenmek ve bu yolda ilerlemek istiyorum.Alırsanız sevinirim.
TEŞEKKÜRLER

tarabya

🌱Yeni Üye🌱
Arda Bey selamlar,anladığım kadarıyla stajer pozisyonun da bir eleman arıyorsunuz,çalışma saatleri hakkında buradan bilgi sahibi olabilir miyim?

Emel_

🌱Yeni Üye🌱
Ben varım

Mrb,adım Emel 27 yaşındayım yaklaşık 1 yıldır özel bir eğitim kurumunda photoshop,frehand,corel,Qarkexpres programlarının ön eğitimini aldım .Bu işi seviyorum ve ciddi anlamda ilerletmek istiyorum. Bağcılarda ikamet ediyorum ilgilenirseniz sevinirim. SAYGILAR

zoral81

🌱Yeni Üye🌱
yardımcı grafiker

yaş kriterinize uymuyorum ama başvurmak istedim 29 yaşındayım
bu işi öğrenmeye ilerletmeye istekliyim

dayar89

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar ben 89 doğumluyum işletme 4 yıllık mezunum bende grafikerlik konusunda kendimi geliştirmek istiyorum tabi mümkünse

gospodin

🌱Yeni Üye🌱
kariyer.netten size cv mi yolladım cevabınızı bekliyorum teşekkür ederim

gospodin

🌱Yeni Üye🌱
sizinle çalışmak istiyorum mailinize cv mi yolladım olumlu olumsuz cevabınızı bekliyorum
fuat ERDEN