Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yıkılan Bina

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Bilgilendirme: Video YouTube yüklendiği için, herkes tarafından izlenemeyebilir.

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık aloha ..parçalar biraz küçük olduğu için herhalde biraz gerçekçilikten kaymış gibi.ama yine de ilginç olmuş.birdeşunu soracağım.senin boujou kullandığını biliyorum.burada camera solve edildikten sonra noktaları seçmek için tıkladığımda hepsi yada birkısmı kendiliğinden seçiliyor.bu ne manaya geliyor.ben birini seçmek istiyorum.nasıl yapmam gerekiyor.bilgilendirebilirmisin.araştırdım bulamadım.sana sormaya karar verdim.cevap verirsen sevinirim.slmlr..

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
Evet bazen 3-4 hatta bazen onlarca nokta sankı yapıskan varmıs gıbı secılıyor.Bunun nedenı aslında bız 2 boyut gıbı dusundugumuzden oluyor program 3 boyutlu ortamda noktaları secıyor ,sonrakı adımlarda o noktayla hareketsel baglantısı olabılecek noktalarıda kendısı secıyor.Ben tek secılırmı dıye bakmadım dogrusu cunkı program o sekıl ayarladıgından daha rahat olacaktır dıye dusundum bır sıkıntıda yasamadım.Ama sen bana ıllakı tek nokta lazım dersen bılmıyorum .

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim cevabın için.bana lazım olduğunu bilmiyorum.zaten yeni karıştırıyorum programı.ama izlediğim tutoriallerde iki nokta seçip bunlardan koordinat belirlemesi yapıyor.ondan dikkatimi çekti. yani çok nokta seçsede koordinat düzlemini ayarlamada bir sorun çıkmaz diyorsun anladığım kadarı ile ..peki bize lazım olmayan noktaları silersek bir sorun olurmu ...slmlar..

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
Mantık olarak ne kadar cok konktadan koordınat alırsa o kadar sabıtlenmıs olur ama bence 3-4 nokta fazlasıyla yetıyor.Sılsende bır sey olmuyor

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler. benim tek nokta seçimi konusunu kafama takan tutorial

VIDEO COPILOT | After Effects Tutorials, Plug-ins and Stock Footage for Post Production Professionals bu işte....

noktaları seçerken diğer noktalar seçim dışı kalıyor. ve kendi istediği noktaları flag export ediyor.after effect ve max ta sadece kendi seçtiği noktalar null object olarak görünüyor.sahnede tertemiz çalışıyor.merak edersen bir bak ..yaptığını anlayabilirsen paylaşırsan sevinirim.selamlar..

ankaragrafik

🌱Yeni Üye🌱
birçok free video upload sitesi varken neden youtube ye yüklerlediniz doğrusu mekar etmiştim çalışmanızı tşkler