Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yılanlı logo isteği

yigitofset

🌱Yeni Üye🌱
linkteki yılanlı logo lazım yardımcı olursanız sevinirim..
saglik01uf5.jpg

Benzer konular

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Logonun nesini istediğinizi anlayamadım? 5 - 10 dakika önce bir yerde daha aynı logonun çizim halini istemişler. Kafam almıyor, konuyu buraya açana kadar bunu çizmek daha az zaman almaz mı???

mrt.graphics

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logonun nesini istediğinizi anlayamadım? 5 - 10 dakika önce bir yerde daha aynı logonun çizim halini istemişler. Kafam almıyor, konuyu buraya açana kadar bunu çizmek daha az zaman almaz mı???

bazı insanlar için bunu yapmak araştırmadan daha zordur... bunu unutmayınız..:sleepy: dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyor herkesin etrafında dönüyor ;)

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
bazı insanlar için bunu yapmak araştırmadan daha zordur... bunu unutmayınız..:sleepy: dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyor herkesin etrafında dönüyor ;)

Tebrik ediyorum sizi. Neredeyse bir sene önce yapmış olduğum bir yorumun hem de vektör isteği konusuna yapmış olduğum yorumun, (muhtemelen çoktan çizilmiştir, basılmıştır, çöpe bile atılmıştır) üzerine cevap yazma inceliğinde bulunduğunuz için teşekkür ediyorum.:)

Neyse madem geçmişe döndük ben de fikrimi belirteyim. Bulunduğumuz yer grafikerler.net. Site içerisinde bir çok ders mevcut. O vektörü kullanacak programa sahipse ya da kullandıracak bir elemanı varsa pekala vektör isteğinde bulunabileceği gibi "bunu nasıl yaparım?" gibi bir başlıkla da sorununu yöneltebilirdi. Bu tür isteklerin hoş karşılanmadığı sitede böylece konu kirliliği de yaratmamış olurdu. İstenilen logo aman aman zor bir şey de değil, en temel araçları öğrenerek hiç bilmeyen biri bile bunu yarım saatte yapabilir.

Çok uzatmayacağım, konu miladını çoktan doldurmuş. Evet, dünya herkesin etrafında dönüyor ve kaynaklar her yerde mevcut.