Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yılbaşı için afiş tasarımı

citozzz

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten çok güzel olmuş
beynine sağlık:)

AkEsinti

🌱Yeni Üye🌱
valla güzel 2008 kısmı süper olmuş ve üzerinde ki parıltılar resim gördüğüm kadarıyla kalitesiz ama yaklaşım olarak ilgi çeker

belmando

🌱Yeni Üye🌱
bencede mavı cok sık
ınşallah alacağın paraya değer uğrasların

setire

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emegine sağlık,
yorumum 1. için yılbaşı için uygun renk değil bence, ayrıca yazı karekterleri uymamış,
2. çalışman gerçekten güzel...tebrikler
3. ve 4. çalışmaların için se biraz rahat renkler açık renkler kullanmayı denesen

capari

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.reklamya.com
kırmızının rengi daha canlı olmuş. biraz daha yılbaşını anımsatan havai fişek, yılbaşı şapkası gibi öğeler koyarsan yılbaşına özel olduğu, daha belirgin olur. eline sağlık.

capari

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.reklamya.com
ayrıca noel baba kullanailirsin, hıristiyan bir ülke değiliz ama noel baba ülkemizde yaşamıştır. Sahiplenmemiz gereken değerli bir hazinedir bence.

sickstyle

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) yaptigi calismalara guvenmeyen insanlar genelde baska kisilerin goruslerini almak istediginde her zaman bu benim ilk calismam yada bunu 1 saatte yaptim cok acelem wardi yada elektrikler kesikdi gibi bahaneler ileri surerler:) bence sende onlardan birisin arkadasim.bu calismalari goren herkes bunun bir ilk olmadigini anlar.yinede mavi olan iyi bence.gozum bir yerden isiriyor ama :S

xxunba

🌱Yeni Üye🌱
ilk çalışmam

:) yaptigi calismalara guvenmeyen insanlar genelde baska kisilerin goruslerini almak istediginde her zaman bu benim ilk calismam yada bunu 1 saatte yaptim cok acelem wardi yada elektrikler kesikdi gibi bahaneler ileri surerler:) bence sende onlardan birisin arkadasim.bu calismalari goren herkes bunun bir ilk olmadigini anlar.yinede mavi olan iyi bence.gozum bir yerden isiriyor ama :S

Kimseyi inandırmak zorunda değilim ki. Sadece mimarım belki o yüzden ilk çalışmalara göre daha iyi sonuç almış olabilirim. Yaptığım işlerde de kendime güvenirim. Hemen itham da bulunma istersen. Gerçekten afiş olarak ilk çalışmam. Mavi olan çalışma için de 1 sene önce kullandığımız afişin yeni bir uyarlamasıydı. Başka bir yerden gözün ısırıyor olamaz.