yılbaşı için corelde hazırlamış olduğum bir çalışma
mct0033 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 16 Eki 2008 Mesajlar 248 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.beysanat.com 25 Ara 2008 #1 yılbaşı için corelde hazırlamış olduğum bir çalışma
grafikerkartal 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 2,593 Tepkime puanı 80 25 Ara 2008 #2 hocam eline sağlık çalışma güzelde neden bu kadar kocaman yükledin kaydrıma çubuğum sonsuza kaydı sandım :S 1,3 mb şaşırdım valla
hocam eline sağlık çalışma güzelde neden bu kadar kocaman yükledin kaydrıma çubuğum sonsuza kaydı sandım :S 1,3 mb şaşırdım valla
mct0033 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 16 Eki 2008 Mesajlar 248 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.beysanat.com 25 Ara 2008 #3 grafikerkartal' Alıntı: hocam eline sağlık çalışma güzelde neden bu kadar kocaman yükledin kaydrıma çubuğum sonsuza kaydı sandım :S 1,3 mb şaşırdım valla Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim. ya çalışmayı yüklerken bir yandan baskı yapıyordum boyutunu küçültmeyi unutmuşum kusura bakmayın
grafikerkartal' Alıntı: hocam eline sağlık çalışma güzelde neden bu kadar kocaman yükledin kaydrıma çubuğum sonsuza kaydı sandım :S 1,3 mb şaşırdım valla Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim. ya çalışmayı yüklerken bir yandan baskı yapıyordum boyutunu küçültmeyi unutmuşum kusura bakmayın