Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yıldırım Kimya

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmayı biraz renklendirmekten başlayabilirsiniz.Bu kadar sönük bir izlenim bırakmayacaktır.Kolay gelsin.

art_design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya logo hazırlamak bu kadar ucuz mu... bu bakar basit mi, kimya lab. için yap bi atop koy yazıyı al sana logo. al sana grafiker ! nerede ön etüt. nerede eskizlerin. ben bu arkadaşın gönderdiği logolara takıldım kaldım. bir insan günde 10 logo hazırlayamazki canım... yada biz o insanlardan değiliz . şaştım kaldım. kimse kızmasın sözlerime....

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆

Bu çizdiğiniz şekil arkçelik in logosunun son halinin oluşmasını yansıtmıyor. Ben verdiğim bilgiyi güvenilir kaynaklardan öğrendim kafadan atmadım. Ayrıca bu şirketin geçmişini arçelik ile kıyaslamayın bile...

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
ya logo hazırlamak bu kadar ucuz mu... bu bakar basit mi, kimya lab. için yap bi atop koy yazıyı al sana logo. al sana grafiker ! nerede ön etüt. nerede eskizlerin. ben bu arkadaşın gönderdiği logolara takıldım kaldım. bir insan günde 10 logo hazırlayamazki canım... yada biz o insanlardan değiliz . şaştım kaldım. kimse kızmasın sözlerime....

benle olan kişisel derdini özelden paylaş
kimse senin bu tarz yorumlarını çekmek zorunda değil

art_design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
seninle bir sorunum yok dostum. Grafik alanında bişiler yapmak istiyorsun senin hevesini kırmak istemem, amcak biraz da söz dinlesen gayretlerinin karılıgını alırsın bir gün. çalışmalarına yorum istiyorsun ama senin hoşuna gidecek yorumlar yapmak zorunda değil hiçkimse. Yorumlarımız senin için bişi ifade etmiyorsa. yada bu alanda kendini geliştirmende bir faydası olmadığına inanıyorsan, çalışmalarına yorum istemeyeceksin.
Bu bağlamda!

Çalışmalarında hazır vektörler kullanma....
basite kaçma...
logolarının içinde özgün bir düşünce olsun....

söz gelimi bu logo çalışman... Kimya sektöründe bir firma için bulunabilecek en ucuz logo bir atom öolekülünün altına yazılan firma ismidir....

Örnek firmamız matematik sektöründe olsaydı bir cetvel figürünün altına firma ismi yazarmıydın...

çalışmaların için bundan böyle yorum yazmayacağım. Sana iyi çaılşmalar (çooookkk çalışmalar) anca öyle olur