Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yıldız Kelebekler Logosu

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
Normal kelebek fotoğrafından antenlerini yaptım,
Bir karikatürün alttarafını illustrasyon yaptım ve
sembol harf karakterinden de kafayı oturttum,
sonrada kanatları yuvarladım şirin bişey çıktı banagöre.
Sizce nasıl olmuş ? :D
yildizkelebekleramblems.jpg

Benzer konular

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Güzel Görünüyo Ama Boyun ve Sol Elinde Sanırım Bir Sorun Var. Ayaklar Süper.. Yazı Karakterini Değiştirmelisin ve Daire İçine Almadan Daha Keskin Çalışmalısın Fon'u,Biraz Banel de Olsa Japon Güneşi Efekti Gibi Mesela..Başarılar..

Anaokulu Olduğu İçin Bulut Gibi Bir Desen Olabilir Arkada...

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben renkleri sevmedim. Daha çocuksu biraz daha cıvıl cıvıl renkler daha iyi olur diye düşünüyorum. Çok sevimli olmuş.

Emeğe saygılar..............................

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
logo çok tatlı ama bordürler biraz kalın olmuş bence. yaz karakteri de daha sevimli olabilirdi. bir de boyunda bence de biraz sorun var gibi...

black ghost

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gerçekten hoş ve güzel bir logo olmuş arkadaşım eline sağlık..

scanex

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaşlar bana tarih şeridi lazım şimdiden teşekkürler ayrıca logo çok hoş olmuş

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence çok hoş bi çalışma daha çocoksu bı font ve rankle mükemmel olur bnce :) ameğine sağlık paylasım için saol :)

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
Ben renkleri sevmedim. Daha çocuksu biraz daha cıvıl cıvıl renkler daha iyi olur diye düşünüyorum. Çok sevimli olmuş.

açıkçası bende renkerli pek sevmedim düşünceniz gayet güzel sevimlide olmuş ama ben olsam uzaylı yerinde kelebek çizimi koyardım
emeğine sağlık

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Renkler daha canlı olsa eminim daha güzel duracak ....
Elinize sağlık

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
açıkçası bende renkerli pek sevmedim düşünceniz gayet güzel sevimlide olmuş ama ben olsam uzaylı yerinde kelebek çizimi koyardım
emeğine sağlık

uzaylı mı? bence o bir böcek. daha doğrusu kelebeğin kendisi. tabi birazcık anime bir karakter :)

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
Cevap

Güzel Görünüyo Ama Boyun ve Sol Elinde Sanırım Bir Sorun Var. Ayaklar Süper.. Yazı Karakterini Değiştirmelisin ve Daire İçine Almadan Daha Keskin Çalışmalısın Fon'u,Biraz Banel de Olsa Japon Güneşi Efekti Gibi Mesela..Başarılar..
Anaokulu Olduğu İçin Bulut Gibi Bir Desen Olabilir Arkada...
Çok teşekkürederim önerileriniz için hknmbn, patronum ve müşterinin isteğiyle bu çalışmanın yazı karakteri ve renkleri değiştiremiyorum.
Haklısınız.. :)
logo çok tatlı ama bordürler biraz kalın olmuş bence. yaz karakteri de daha sevimli olabilirdi. bir de boyunda bence de biraz sorun var gibi...
Bu çalışmayı 3dmax da çalışıcam inşAllah ozaman tekrar yorum yaparsanız sevinirim SayBorG teşekkürederim... :)
Gerçekten hoş ve güzel bir logo olmuş arkadaşım eline sağlık..
Çok teşekkürederim black ghost, sıkışık birzamanda bunu çıkardım bütün tabela, branda afişler basıldı takıldı. Benim içime sindi. :)
selam arkadaşlar bana tarih şeridi lazım şimdiden teşekkürler ayrıca logo çok hoş olmuş
Tarih şeridim yok nasıl bişey onuda bilmiyorum inşAllah yardım ederler.
Ayrıca ambleme yaptığın yorum için teşekkürederim. :)
bence çok hoş bi çalışma daha çocoksu bı font ve rankle mükemmel olur bnce :) ameğine sağlık paylasım için saol :)
yasemin özbek hanım Çok teşekkürederim öneriniz için :)

emeğine sağlık
O kelebektir zaten pcfaresi siz başka açıdan baktınız sanırım, ama uzaylıyada benziyor gerçekten :D :) Çok teşekkürederim...
Renkler daha canlı olsa eminim daha güzel duracak ....
Elinize sağlık
Evet haklısınız crazyglad teşekkürederim öneriniz için... :)
uzaylı mı? bence o bir böcek. daha doğrusu kelebeğin kendisi. tabi birazcık anime bir karakter :)
Sizde haklısınız :D ama uzaylıyada benziyor açıkçası :)

erokas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Maskot kelebeğe değil , karıncaya benziyor