Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
genel olarak düzensiz diyebilirim, 20x28 ebadında bir eli ilanı için çok karışık, sadeleştirmenizde fayda olacağını düşünüyorum, sizin için önemli olan objeleri vurgulayıp geri kalanları silmek veya küçültmek işe yarayabilir..
Bir de bu el ilanında hiç iletişim bilgisi yok, ben mi göremedim yoksa bu karmaşada diyelim ki bilgisayar almak istiyorum nasıl bulacağım bu marketi...
Arkaplanı (background 'u) tek renkde gradien uygulayabilirsin yıldız marketin orjinal logosu yok mu ? market uzak kalmız bence tekdüze belirgin yapmalısın.. ayrıca tanıtım broşüründe materyal fazla olmayı yada mağazada çeşitleri olduğu belirtilmeli.. Onun dışında pek bir sıkıntı yok eline sağlık.
güzel bir çalışma hoşuma gitti, sadece yıldız logosundaki mavi biraz daha sert olsa, arka planla, karışmayacak gibi, nasıl söyliyeyim, logoyla arka plan rengi fazla karışmış, bunun dışında güzel bir çalışma kusur bulamıyorum ... elinize sağlık...
Backgroun'u daha sade hatta düz yapabilirsin. Logonun üzerindeki şaşıran ablayı çıkartıp logoyu daha üste ve ortaya alırsan yer açılır. Rahatlar afiş. Kredi kartsız, Kefilsiz, Şu kadar ay taksit bu kadar taksit yazıları çok ön planda olmuş..Neredeyse taksitle ne alıcaklarını bile göremeyebilirler.. Benim tavsiyem belli bir çerceve formatında Ürün çeşitlerini yanyana yada 6 - 9'lu kareler içinde diz..Karenin içine çok kısa ürün özelliklerini yaz..Altlarına mesela Bilgisayar, Telefon, Beyaz eşya, v.s. gibi yaz. En altada taksit imkanlarını yaz olsun bitsin Başarılar.
font kullanımını iyi bulmadım karmaşa hakim gereksiz efect kullanımlarından kaçınmalısın gözü yormamalı çalışma, bakıyorum birşeyleri sanki atmışlar çalışmanın üstüne serpiştirmişler boş olan yerleri doldurmuşlar gibi gözüküyor. Bi denge hakim değil. Zeminde kullandığın renk karmaşası ve halftone uygulaması o da yoruyor daha sade çalışmalısın. kolay gelsin.
Gerçekten çok karışık olmuş ve bir sürü değişik yazı fontu var ki bu olmaması gereken birşey ya da en azından birbirleriyle uyumlu olsalardı.Arka planı daha sade ve açık renk yapsan daha iyi olur.Bence tekrar çalışmalısın en baştan...