arkadaşlar düşünceleriniz önem arz ediyor lütfen paylaşın...
gece_ay_isigi_ 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 28 May 2008 Mesajlar 449 Tepkime puanı 2 8 Ağu 2009 #1 arkadaşlar düşünceleriniz önem arz ediyor lütfen paylaşın...
DigitalArtist ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 16 Tem 2009 Mesajlar 239 Tepkime puanı 4 Yaş 37 Web sitesi www.zekikosedag.com 8 Ağu 2009 #2 logolar çok büyük kullanılmş....birazdaha sade olabilir
crazyglad 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 4,068 Tepkime puanı 89 8 Ağu 2009 #3 İlk çalışmadaki bulut üzerindeki yazı okunmuyor... Üçüncü çalışma da ise dünya altındaki şekil olmamış decupesi
İlk çalışmadaki bulut üzerindeki yazı okunmuyor... Üçüncü çalışma da ise dünya altındaki şekil olmamış decupesi
serinn ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 26 Eki 2008 Mesajlar 110 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.serinworks.com 8 Ağu 2009 #4 crazyglad' Alıntı: İlk çalışmadaki bulut üzerindeki yazı okunmuyor... Üçüncü çalışma da ise dünya altındaki şekil olmamış decupesi Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum
crazyglad' Alıntı: İlk çalışmadaki bulut üzerindeki yazı okunmuyor... Üçüncü çalışma da ise dünya altındaki şekil olmamış decupesi Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum
gece_ay_isigi_ 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 28 May 2008 Mesajlar 449 Tepkime puanı 2 8 Ağu 2009 #5 crazyglad' Alıntı: İlk çalışmadaki bulut üzerindeki yazı okunmuyor... Üçüncü çalışma da ise dünya altındaki şekil olmamış decupesi Genişletmek için tıkla ... serinn' Alıntı: aynen katılıyorum Genişletmek için tıkla ... çözünürlük biraz düşük gönderdim o yüzden olabilir... birazdaha okunaklı... teşekkürler düşünceleriniz için...
crazyglad' Alıntı: İlk çalışmadaki bulut üzerindeki yazı okunmuyor... Üçüncü çalışma da ise dünya altındaki şekil olmamış decupesi Genişletmek için tıkla ... serinn' Alıntı: aynen katılıyorum Genişletmek için tıkla ... çözünürlük biraz düşük gönderdim o yüzden olabilir... birazdaha okunaklı... teşekkürler düşünceleriniz için...
karakura12 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 16 Nis 2009 Mesajlar 253 Tepkime puanı 8 8 Ağu 2009 #6 Biraz daha sade yapmalısın. Çok karışık olmuş bence.
gece_ay_isigi_ 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 28 May 2008 Mesajlar 449 Tepkime puanı 2 8 Ağu 2009 #7 karakura12' Alıntı: Biraz daha sade yapmalısın. Çok karışık olmuş bence. Genişletmek için tıkla ... Dış cepheyi anlatacak biçimde... Elimden geldiğince sade yapmaya çalıştım...
karakura12' Alıntı: Biraz daha sade yapmalısın. Çok karışık olmuş bence. Genişletmek için tıkla ... Dış cepheyi anlatacak biçimde... Elimden geldiğince sade yapmaya çalıştım...