Neler yeni

Yılmaz ÖZDİL_ İsim, Şehir, Hayvan

Mukadderat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Günlük yazılarını çok severek okuduğumuz Yılmaz ÖZDİL'in bu kitabı çok güzel yazılarını bir bütün olarak toparlamış.

Arka kapağında yazdıkları ilgi çekici.

Bir İngiliz üvinersitesinde yapılan araştırmaya göre,kelimelerin harflerinin hangi sırada yazıldıkları önemli değilmiş aslında... Önemli olan, birinci ve sonuncu harflerin yerinde olmasıymış... Çünkü, kelimeleri harf harf değil, bütün olarak oynuyormuşuz... Ardakai hraflrein sırsaı kıraşık da osla düüzgn ouknuyormuş.

Benzer konular

hsyngl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yılmaz özdil takipçisiyim ancak kitabın yarısı türban ve akp ile geçiyor değinilmesi gereken daha başka konular bulunabilirdi

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yılmaz özdil takipçisiyim ancak kitabın yarısı türban ve akp ile geçiyor değinilmesi gereken daha başka konular bulunabilirdi

Ülkenin yarısı bu şekilde olunca adamın elmadan armuttan bahsetmesi garip olurdu :)

Kitabı daha okumadım fakat kendi adıma olmamış bu git yenisini yaz demem sanırım.

hsyngl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ülkenin yarısı bu şekilde olunca adamın elmadan armuttan bahsetmesi garip olurdu :)

Kitabı daha okumadım fakat kendi adıma olmamış bu git yenisini yaz demem sanırım.

sadece o konularda abartıya kaçmış yazmaması gerekirdi demiyorum zaten