Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yine mobilya mağazası:)

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
yaw ben ne kadar mobilya mağazası logosu çizmişim yeni farkettim:cool1:=)
değerlendirmelerinizi bekliyorum arkadaşlar

sedirmobilyaun5.png

Benzer konular

sentezboyut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Logo ve amblem büyüklüğü orantısız. Ayrıca kare içinde SM'mi yazıyor, pek anlaşılmıyor. Altındaki koyu sarı kareye bence gerek yok. Sedir için kullanılan yazı karakteri gayet güzel.
Şu an kullandığım bilgisayarda daha önceki çalışmalarım yok. Ama en kısa zamanda bende yaptığım çalışmaları sizinle paylaşacağım.

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
değerlendirmen için teşekkürler sentezboyut. sabırsızlıkla bekliyorum çalışmalarını :)

SuC

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zirveturk.org
Vektör olayını kariştırmadan gene senin renkte sorun var :) uyumsu renk kullanıyorsun

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sitedeki logolarını inceledim hep aynı tarz logolar renkleri biraz daha uyumlu kullansan daha hoş olurmuş...

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
herkesin bir tarzı vardır erdesign:) renk uyumunu çözmem için örneklerini görmem lazım. bana uyumlu geliyor :) yada tavsiyelerinizi yazabilirsiniz.şu renk olursa güzel olur diye. renkler uymamış diyip çekilmek biraz kaçamak oluyor. iyi çalışmalar

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
Renkler uyumlu, sadece biraz orantı sorununuz var... onun dışında mobilya yazısı tam oturmamış biraz oynarsanız güzel bir çalışma çıkacağına inanyorum... Bence siyah kullanmayın.. Logotype ı iki renkte çözün... Elinize sağlık..

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet haklısınız orantı sorunu var. yalnız renk uyumunu sağlayamadığımı arkadaşlar söylüyorlar da bana renkler neden uyumlu geliyor anlamadım :) herkese iyi çalışmalar

Assum

🌱Yeni Üye🌱
acil yardım

abi ya banaada boyle logolar lazım ama ciemıyorum sarar logo su giyim sektorunun ama ne yazı karaktrı var nede bişi bana yardımcı olurmusun acaba? ve meetro tuzımın orgınal logosu bide akcınar baslıklı bi logoya ihtiyacım var vektrel acaba bana yardımcı olurmuun lutfen

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
abi ya banaada boyle logolar lazım ama ciemıyorum sarar logo su giyim sektorunun ama ne yazı karaktrı var nede bişi bana yardımcı olurmusun acaba? ve meetro tuzımın orgınal logosu bide akcınar baslıklı bi logoya ihtiyacım var vektrel acaba bana yardımcı olurmuun lutfen

Kuralları okuyun lütfen... Bu topiğin içerisinde sizin "acil yardım" mesajınızın ne işi var. Arkadaşımızın konusunu meşgul etmeyelim. Birinden yardım isteyeceksen pm yoluyla iletişime geçebilirsin.

korhanya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arçelik logosu gibi bence
ben bi anlam veremedim.
logo anlamlı mı olmalı dersen
bence herşeyin bi anlamı var ve olmalı

bence logondan biraz bahsetmelisin bize

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
arçelik logosu gibi bence
ben bi anlam veremedim.
logo anlamlı mı olmalı dersen
bence herşeyin bi anlamı var ve olmalı

bence logondan biraz bahsetmelisin bize

valla bende arcelik logosuyla bi alaka kuramadım logo anlamlı olmalı tabi ama anlamlı olsun diye de bi koltukmu koymalı bence şıklıgı zerafeti anlatıyo hoş bi çalışma ve ben şuanda aklıma koydum çalışmayı akıldada kalıcı bence başarılı tabi senin duşuncenede saygım var