Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yoğtaş süt ürünleri

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
süt firması için yapmış olduğum logo çalışması... iyi çalışmalar

yo287ta351.jpg

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma olmuş renklerin uyumunu da beğendim fakat üstteki yaprak şeklini bir de en doğal dönüşüm yazını sütle bağdaştıramadım eline sağlık

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
uygulama çok temiz çok özenle yapılmış fakat bir kopukluk var parçalar birbirine uymuyor gibi.

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel bir çalışma olmuş renklerin uyumunu da beğendim fakat üstteki yaprak şeklini bir de en doğal dönüşüm yazını sütle bağdaştıramadım eline sağlık

yaprak doğallığı, "en doğal dönüşüm" sloganıda sütün en doğal dönüşümü anlamında süt ürünlerini ifade etmektedir. iyi çalışmalar

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yaprak doğallığı, "en doğal dönüşüm" sloganıda sütün en doğal dönüşümü anlamında süt ürünlerini ifade etmektedir. iyi çalışmalar

bence çoğu kişi bu bağlantıyı kuramaz senin haricinde

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Alttaki turuncu şeridin "o" nun dibinde bitmesi gözü rahatsız ediyor. "y" harfinin kuyruğu ile bağdaştırmayı deneseniz veya kuyruğu olu verse :) ("ş" de ki gibi) nasıl olurdu? Denemek lazım..
Ama bunun dışında ben logodaki hareketi(sık sık görsek te) beğendim.. Yaprağı da beğendim "ğ" yi de :) Tebrikler. İyi çalışmalar dilerim..

Not: "Y" harfini dışlıyorlar (diğer harfler) bu haliyle.. Pek iyi anlatamamış olabilirim meramımı :)

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmanızda çok emek var şüphesiz. ellerinize sağlık. ama cidden yaprak bozuyor işi. bakliyat falan olsa tamam bir nebze ama süt ürünleri ve yaprak bilmiyorum çok mana veremedim ben.

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmanızda çok emek var şüphesiz. ellerinize sağlık. ama cidden yaprak bozuyor işi. bakliyat falan olsa tamam bir nebze ama süt ürünleri ve yaprak bilmiyorum çok mana veremedim ben.

İnekler yaprak, ot, çimen yiyor, ardından süt oluyor :tongueout::angel:

siyahpusula

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

merhaba emeğinize sağlık öncelikle... bende diğer tüm eleştirilere katılıyorum fakat özellikle slogan üzerinde durmak istiyorum...
Sütün paketlenirken bir "dönüşüm" geçirmesi fikri bence çok itici... Süt zaten doğal bir süreci olan, sizin katkı maddesi kullanmadıysanız eğer katkınızın olmaması gerek bir besin maddesi... bence bu slogan çok yalnış anlaşılmalara neden olacaktır... "sütün en doğal hali" ayrı bir mesaj verir " en doğal dönüşüm" apayrı...

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba emeğinize sağlık öncelikle... bende diğer tüm eleştirilere katılıyorum fakat özellikle slogan üzerinde durmak istiyorum...
Sütün paketlenirken bir "dönüşüm" geçirmesi fikri bence çok itici... Süt zaten doğal bir süreci olan, sizin katkı maddesi kullanmadıysanız eğer katkınızın olmaması gerek bir besin maddesi... bence bu slogan çok yalnış anlaşılmalara neden olacaktır... "sütün en doğal hali" ayrı bir mesaj verir " en doğal dönüşüm" apayrı...

"en doğal dönüşümden" kasıt nedir anlamamışsınız :) sütün yoğurt, yağ, peynire v.s. dönüşmesi anlamında kullanıldı. aslında gayet açık bir slogan ama nedense bi türlü yorumlanamadı :) iyi çalışmalar

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
ilk görüşte süt ürünleri gibi durmasa da, güzel bir çalışma olmuş... emeğine sağlık...

hokayalar

🌱Yeni Üye🌱
eline sağlık güzel bi çalışmada

o turuncu dalgayı çıkarsanda bi de öle görseydik iyiydi

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
eline sağlık güzel bi çalışmada

o turuncu dalgayı çıkarsanda bi de öle görseydik iyiydi

turuncu dalgayı kaldırırsam espiri tamamen biter :) o dalga ş nin kuyruğuyla kaşığı simgeliyor onunla da birlikte gülen bir yüzü :) mutluluğu bunların hepsi birlikte de sağlıklı ürünü simgeliyor :) iyi çalışmalar

dorad

🏆Pro Tasarımcı🏆
turuncu dalgayı kaldırırsam espiri tamamen biter :) o dalga ş nin kuyruğuyla kaşığı simgeliyor onunla da birlikte gülen bir yüzü :) mutluluğu bunların hepsi birlikte de sağlıklı ürünü simgeliyor :) iyi çalışmalar

Yerinizde olsam logoyu sergilemeye açarken, simgelenen ifadeleri de dipnot olarak eklerdim :)

Tebrik ederim, gayet başarılı bir çalışma olmuş