Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yol Panoları !

Rhyzard

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba Yardımcı Olursanız Sevinirim

Yol Uzerındekı Dırekler Icın Bı Calısma Yapmam Gerekıyo Fakat Hala Tam Anlamıyla Bıseyler Cıkaramadım Arkadaslar Bana Yardımcı Olursanız Sevınırım Kendım Bı Kac Calısma Yapdım sızlerde BI Kac calısma Gosterıp Yardımcı Olursanız Memlun Olucam Yoldan Gecerken Dıkkat Cekıcı Olması Fakat sade bısey Olmalı neyse Uzatmıgım calısmalarımı GosterıgıM Sızlerınde Yardımı Olursa Sevınırım...

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Anladığım kadarıyla bu totem olacak.Totem kadar büyük olmasada yol kenarına tabela olacak.Bence bu tip işlerin estetik bir görüntüsü olması gerekmez.Olsada bi anlamı yok.Sonuçta ordan hızla arabalar geçiyor.Hiç kimse o tabelaya yada toteme bakıpte estetik olarak yargılamaz.Yani kendini kasma bence, yap gitsin. Piyasa işi bu, estetik kaygılara taşıman gerekmez.

Rhyzard

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Totem Deıl Yol Kenarındakı Elektrık Dıreklerıne Yerlestırılıcek Gelde Bunu Bızım adama anlat Ya sade bısey Olsun Der ama Dıkkat Cekıcı Olsun Der Bende sasırdım Ne yapıcagımı :D

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ver kenarlarına kalıncana kontür, allta yaptığın yazıyı biraz daha büyük (ne kadar büyük olursa piyasa o kadar sever) 1. deki fonu kullan, yazılara drop, stroke felan ver, belki inner da verebilirsin ama genelde çok sırıtıyo. Yine beğenmezse desenli ve farklı renklerde fon kullan derim.Adam desen dediğimde 2. yaptığın gibi değil.Oppocityli bişiler işte.

Rhyzard

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu Calısmaları Corel Drawda Yapdım :) Dedıklerını anca Photshopda Yapabılırım Photoshopdan 'da Anlamıyorum Pek Fazla Onun ıcın Hıc Photoshop Olayına Gırmek Istemyorum ama Ne zmana Kadar Kacıcam Ps Den Neyse Askere 1 hft Sonraa Gıdıom Askerden Geldıkden Sonra Artık Psye Kasıcam Kendımı Yorumlarından Dolayı Tesekur Edıyorum Countryman

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
Bu Calısmaları Corel Drawda Yapdım :) Dedıklerını anca Photshopda Yapabılırım Photoshopdan 'da Anlamıyorum Pek Fazla Onun ıcın Hıc Photoshop Olayına Gırmek Istemyorum ama Ne zmana Kadar Kacıcam Ps Den Neyse Askere 1 hft Sonraa Gıdıom Askerden Geldıkden Sonra Artık Psye Kasıcam Kendımı Yorumlarından Dolayı Tesekur Edıyorum Countryman

hyr dediklerini corelde de yapabilirsin :) sen birinci çalışmanın etfafındaki o kıvrımları filan sil üstten alttan ince bi bant at büyüt yazıyı ver adama ;)