Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba uzun süredir düşündüğüm ve tasarımı basit ama güzel(bana göre) duran bi kartvizit yaptım yorum ve begenilerinize göre tasarımı bastırmayı düşünüyorum baskı şeffaf sert plastige olacaktır...
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim ama benim amacım zaten herkesin okumasına gerek yok ben belli kişilere yani bi nevi bu işten anlayan bu fontu rahatlıkla okuyacak insanlara hitaben bastırmayı düşünüyorum zaten 500 adet bastıracagım o yüzden bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama yinede çok teşekkür ederim biraz daha degiştirecegim yerler var ama ben özellikle o örneklerdeki gibi degilde kendim bişeyler yapıp bastırmayı istiyorum örnekler bana hitap etcegini zannetmiyorum )
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim ama benim amacım zaten herkesin okumasına gerek yok ben belli kişilere yani bi nevi bu işten anlayan bu fontu rahatlıkla okuyacak insanlara hitaben bastırmayı düşünüyorum zaten 500 adet bastıracagım o yüzden bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama yinede çok teşekkür ederim biraz daha degiştirecegim yerler var ama ben özellikle o örneklerdeki gibi degilde kendim bişeyler yapıp bastırmayı istiyorum örnekler bana hitap etcegini zannetmiyorum )
Sen kendin beğenmişsin zaten ama yinede bize soruyorsun ?
Ben beğenmedim, kartvizit amacına uygun değil. Rahat okunabilen, renkleriyle tasarımıyla sade ve şık olan kartlar bence amaca uygun olur. Farklı bir tasarımsa amacın o amacada uygun değil, kargaşa yaşanmış baya..
Belli kişiler yani bir nevi bu işten anlayan insanlara diyorsunuz. O zaman bence o insanlara sorsanız sizin için daha yararlı olur. Zira burdaki birçok insan yazıyı okumakta zorlandı (bende dahil).