Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yorumları bekliyorum

XURVIN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hiç biryere bakılmadan alıntı yapılmadan akıldan çizilmiştir... sırf yorum yapmıyım diye yükledim:):) yorumlarınızı bekliyorum...
okeyrgbay2.jpg

Son düzenleme:

tolga_laila

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tolgayayla.tr.gg
bence gayet hoş olmuş bayağı ugrrasmıssın ama oranlamada hata var bıras tasların boyları birbirinden farklı olmuş yınede iyi bi çalışma...

XURVIN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim yarım saatte yaptım ve çok eksiği var ama taşların orantısı normal ama burda gerçekten basık durmuş birde dip not nasıl bu kadar hızlı yaptın derseniz full gölgelendirme bi çalışma degradeyle uğraşmadım yani...

XURVIN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
olmaz bnm elim açık:D:D

madame.naz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
okeye 4.benim sanırım:D hangi programla yaptınız çalışmanızı? lambaya takıldım kablosu m e t a l sanırım şekilli yapmışsınız düz olması daha güzel dururdu kanımca;)

XURVIN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim photoshopta yaptım...

angelica

🌱Yeni Üye🌱
tam bir kumar masası gibi olmuş:)
şaka tabi. güzel olmuş gerçekten. emeğine sağlık

princess20

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuş eline sağlık beni tek rahatsız eden şey arka zemin oldu ya sanki olmamış bide taşlar fazlamı büyük banamı öle geldi

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
Fazla uğraşmamışsın, degrade görüyorum bazı yerlerde, oranlarda sorunlar var. Işıkta da sorun var. Bence yarım saatte yaptığını ve degrade kullanmadan sadece gölgelerle yaptığını söylemen bu çalışmayı biraz daha soğuttu. Ben en az bir gün üzerinde çalışmadan hiçbir tasarımımı (tabi ne kadar tasarım denirse) burda yayınlamam. Bence sen de üzerinde biraz daha çalış daha güzel ve gerçekçi bir hale getir sonra tekrar yayınla =)
Eline sağlık, kolay gelsin...

hesna

🌱Yeni Üye🌱
gayet iyi ya eleştırcek farklı bişey bulamadım elinize sağlık

MiKrOp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:)

ELLerine sağlık güzeL oLmuş. ama ışıkla biraz daha oyna çok sabit kalmış birazdaha softlaştıra biLirsin. aa birde kültablası çok temis kalmış as kirletsen diyorum:)) paketi ve çakmak'ı cebindemi taşıyorsun insan masaya birakır cimriyiz galiba:) KüLtablası konusunda ciddiyim:))

XURVIN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumun için teşekkür ederim senin için bikaç gün uğraşıcağım bi çalışma yapıcam ve atıcam... ayrıca unuttuğunuz bişey var bu çalışma photoshop çizimi 3D değil :D