Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yorumlarınızı bekliyorum - Zirve Reklam

umut33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar bu logo benim için önemli onun için yorumlarınızı bekliyorumm
zirve2.jpg

Son düzenleme:

dreamefe

🌱Yeni Üye🌱
gayet hoş ve anlamlı .siz mi yaptınız ?

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
gerçekten güzel bir logo olmuş esinlenme falan mı ? yoksa sadece size özgü bi çalışma mı?
yine de emeğe saygı..

naxuan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
firma isminin biraz daha belirgin olabilmesi için dağ illüstrasyonu ufaltılabilir... ayrıca logotype'ların da bi' daha gözden geçirilmesi gerek gibi... "reklam" yazısı oldukça silik kalmış...

tavsiyem bi' logo tasarladıktan sonra monitörden biraz uzaklaşıp gözlerinizi kısarak bi' kere daha bakmanız...

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaki imaj tamam da yazı konusunda üstünden geçebilirsin.Ve bu mavi rengin tonu hafif soluk gibi o yüzden gözü yordugunu dusunuyorum ancak genel itibarıyle logo guzel.Eline saglık yenilersen eger tekrar gormek ısterız.Başarılar.

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Önceki çalışmalara göre daha heybetli duruyor. Ancak "REKLAM" yazısının dağ figürüyle birleşmesi bence güzel olmamış. Bir de naxuan'ın dediği gibi logotype'ların da tekrar gözden geçmesi lazım. Başarılar.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Zirve yazısındaki v harfi çok kopuk duruyor.Sanki farklı bir karekterle yazılmış gibi.Emeğinize sağlık.

famedya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
firma isminin biraz daha belirgin olabilmesi için dağ illüstrasyonu ufaltılabilir... ayrıca logotype'ların da bi' daha gözden geçirilmesi gerek gibi... "reklam" yazısı oldukça silik kalmış...

tavsiyem bi' logo tasarladıktan sonra monitörden biraz uzaklaşıp gözlerinizi kısarak bi' kere daha bakmanız...

+1 diyorum.

umut33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorumlarınız için teşekkürler

BUNUN ÜSTÜNDE BİRAZ DEĞİŞİKLİK YAPTIM BİR DE BUNU GÖZDEN GEÇİRELİM..

zirve2.jpg

ajansmert

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence herşeyden önce dağ figürü ile oynamalısın,daha gerçekçi olabilir dağdaki gölgelendirmeye dikkat