Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yüklemeye devam etmek için lütfen adobe CS3 Design Premium ortamını takın

serbay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sadece İllistratörü silmiştim şimdi onu tekrar adobe premiumdan yüklemek isterken "yüklemeye devam etm:emo1:ek için lütfen adobe CS3 Design Premium ortamını takın" diye uyarı çıkıyor. Bunu nasıl çözerim yardımcı olursanız sevinirim.

serbay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Daha önce duymuştum klasörün ismi değiştiriliyordu diye ama nasıl ve adı ne oluyordu hatırlamıyorum,

serbay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hepsini kaldırdım ve yeniden kurmaya çalıştım ama yine olmadı. ilk defa böyle bir proplem ile karşılaştım. iyiki önceden yedeğini almıştım tekrar ytedeğini kurarak bu proplemden kurtuldum.

love_wolf_17

🌱Yeni Üye🌱
slm aynı sorunla ben de karşılaştım osrun prog da yanı dosyan da eksık bişi var ondan kaynak lanıyo yenı den ındir dim duzel di

tdf

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım sorun şu cs3 programının extract edilmemiş halini tekrar çalıştır ve tekrar extract et yada tempde duruyorsa temp klasöründne kurmayı dene yani kurarken temp uzantısını bulamıyo sende muhtemelen açık halini yedekledin ordan kurmaya çalışıyorsun inen orjinal dosyadan tekrar extract et kurmaya başlar kolay gelsin

EliteTR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende aynı sorunu yaşamıştım, içeriğin tamamını c:\ dizininde yeni bir klasör açıp aktarın. daha sonra atıyorum creative suite programınız web için olanı ise klasörün adını "Adobe Designer Premium Suite" olarak değiştirin. Ve önceki adobe programlarını kaldırın.
Creative suite Master Collection ise " Adobe Designer Master Collection Suite" olarak adlandırın. Daha sonra klasör içerisinden setup.exe 'yi çalıştırarak kurulumunuzu gerçekleştirin. Sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.