Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yuntes Mak. San. Katalog Projesi

frankestein

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Eksik yada fazla olan çizgileri bilmek istiyorum.

sunumc.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Moderatör tarafında düzenlendi:

sagat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çirkin yapsaydınız yorum olurdu ama yoruma gerek bırakmamışsınız
tebrikler

Burhan42

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ayrintiajans.com
Teknik servisin olduğu sayfadaki resim genel çizgiyi bozmuş.. birde alttaki mavi-kırmızı çizgiler diğerlerinden farklı olduğu için göze hoş gelmiyo...

Müşteri memnuniyetinin olduğu sayfadaki cizgisel resim yerine başka alternatifler düsünülebilirdi.. resim o sayfayı biraz basit göstermis...

Sayfalardaki resimlerin yanlarında bazılarında web adresi yazılmış (ama beyaz olduğu için görünmüyor) bazılarında ise yazılmamış.. onuda bi standarda bindirmek gerekiyor.

Makina satışı bölümündeki resmin üzerinde biraz daha oynanıp bozuk olan yerleri düzeltmek lazım...

ve son sayfadaki referanslar kısmındaki firma isimleri harf sırasına göre düzenlenirse gayet güzel bi tasarım olacak gibi görünüyor :))

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teknik servisin olduğu sayfadaki resim genel çizgiyi bozmuş.. birde alttaki mavi-kırmızı çizgiler diğerlerinden farklı olduğu için göze hoş gelmiyo...

Müşteri memnuniyetinin olduğu sayfadaki cizgisel resim yerine başka alternatifler düsünülebilirdi.. resim o sayfayı biraz basit göstermis...

Sayfalardaki resimlerin yanlarında bazılarında web adresi yazılmış (ama beyaz olduğu için görünmüyor) bazılarında ise yazılmamış.. onuda bi standarda bindirmek gerekiyor.

Makina satışı bölümündeki resmin üzerinde biraz daha oynanıp bozuk olan yerleri düzeltmek lazım...

ve son sayfadaki referanslar kısmındaki firma isimleri harf sırasına göre düzenlenirse gayet güzel bi tasarım olacak gibi görünüyor :))

Evet görece olarak bunlar birer eksiklik sayılabilir. Ama bence genel itibari ile çizgi üstü bir çalışma olmuş. Elinize sağlık. Göze hoş geliyor...

frankestein

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler tarza yüreğine sağlık.

lusy90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok ciddi bir çalışma ellerınze sağlık.

brkylmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.burakyilmaz.com.tr
tutarli bir calisma olmus herseyden once ve sayfa numaralarinin kullanimi şık duruyor. fakat orada islevsiz kalabilirler. basit bir iki tipografi hatasi var (siket bilgileri gibi) ve referanslarda da alfabetik sira oldugunda firina verilebilir.

ellerine saglik.

Bilal Kılınç

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Genel olarak diğer arkadaşların yorumlarına katılıyorum. Farklı olarak iç sayfalarda kullandığın tasarımsal çizgiler düz çizgi, bana göre logoya uyumlu olarak oval çizgiler kullanman tasarımsal olarak daha profesyonel ve göze yabancı gelmeyeceğini düşünüyorum. Kolay gelsin.

graffiti82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu adamların ürün gamı çok geniş asıl ürün içeriğini merak ediyorum nasıl yaptığını