Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yusuf İPEK yani benim logo kategorisindeki bütün çalışmalarım
ajansa girdiğimde benden freehand bilmemi istediler bende öğrendim. 2 haftamı aldı kolay bir program birde coelde benim en büyük sıkıntım renlerdi. freehand de bu sorundan kurtuldum. renkleri nasıl görüyorsan ekranda baskıdada öyle alıyorsun. bu yüzden freehand
valla tek kelimeyle döktürmüşsün süpper olmuşlar. evet en iyisi frehand ama çalıştığımız yerler corel draw istiyolar bunu nasıl aşacağız anlatamıyoruzki yıllarca freehand de eğitim aldım 2 aydır corel kullanıyorum ve çok sıkıcııııııı.
emeğine sağlık. gerçekten çok güzel olmuş. senden bişey esteye bilirmiyim kardeş benim temizlik şirketim içinde bi logo yapabilirmisin. gerçekten çok minnettar kalırım. HAN temizlik şti. şimdiden teşekkürler.
emeğine sağlık. gerçekten çok güzel olmuş. senden bişey esteye bilirmiyim kardeş benim temizlik şirketim içinde bi logo yapabilirmisin. gerçekten çok minnettar kalırım. HAN temizlik şti. şimdiden teşekkürler.
Bu şekilde bedel ödemeden sadece teşekkür ile bu forumda iş yaptıramazsınız.
"Bizim ev temizlenecek sizin şirketten bir kaç kişi gönderirsen çok teşekkür ederim." diye bir laf etmeyeceğim gibi sizlerin de bizim mesleğimize bu şekilde isteklerle gelmenize pek haz edemiyoruz.