Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yüzme Kulübü Logo!

cheova

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yüzme kulubune ait yeni pc den çıkmış dumanı üstünde bir logo ...

Benzer konular

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok çok güzel olmuş fakat kulaçı biraz daha belirgin olursa tam süper olacak

sarcoglu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gayet güzel gözüküyo tebrikler birde altınkulaç yüzme kulubü yazısını koyu zemine ortalarsan daha iyi olur yada bu resimde kayık gibi duruyo

cheova

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet ya haklısınız kulac ve yazı konusunda ! hıc dıkkat etmemıstım... bu tür logolar hep belediye kuluplerıne ait oldugu ıcın klasık yuvarlak logolardı faklı bırsey olsun ıstedım tesekkurler yorumlarınız ıcın ...

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
kulaç resmi biraz daha belirgin olabilir tebrikler başarılar

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Zemini ve içindeki yazıyı üste alıp kulaç aşağıda olsa daha belirgin olurdu diye düşünüyorum.Eline sağlık

Sweetce

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel bir amblem olmuş bence.. ancak o kulaç çizimi pek anlaşılmıyor çok dikkatli bakmak gerekiyor bu da insanı yoruyor tabi ;) ellerine emeğine sağlık iyi çalışmalar

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim

grafikirci

🌱Yeni Üye🌱
logoyu ilk görünce dağ zannettim oradaki resmi ve ne alaka diye içimden geçirdim. Biraz daha dikkat edince kulaç olduğunu anladım. Bence de güzel bir çalışma ama birinci sorun resmin belli olmaması ikincisi de altın kulaç yüzme kulübü yazısının altındaki gölge.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
aradaki düzeltmeleri yaptıgında güzel ve başarılı bir iş çıkarmış olucaksın arkadasım emeğine sağlık.. ;)

HSNBLR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.venoo.net
Gerçekten güzel olmuş. Ama söylenilenler gibi kulaç biraz daha belli olsa çok güzel olacak. Eline sağlık.

cheova

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için teşekkurler ! ilk olarak kulaçtan başlamak istiyorum biraz daha belirginleştirdim ama yerini değiştiremiyorum çünkü kulacın hemen altında yer alan ve uzerınde yazı olan kuşak köprü olarak zorlamamla konuldu aski halde sakaryada 5 köprü diye bir yer varmıoş ve onun konulması istendi ama Sakarya ile ilgili tüm çalışmalrada bu kopru kullanılmış bende o yuzden onun yerine böyle birşeyle durumu kurtarmaya çalıştım :) Gölge vb... logoda kullanılmaması gerekenleri orjinalınde kullanmadım sadece burda ve birkaç yerde biraz daha hoş durduğu için kullandım, maalesef baskıda kullanılmadığı için burda bari değerlendireyim dedim. Yorumlarınız çok yol gösterici oldu hatalarımı düzelttim çok teşekkür ederim...

osmandinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok hoş gözüküyo altın kulaçı biraz belirginleştirsen nasıl olur?

zengibar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sanki üniversite logosu gibi olmuş daha hoş olabilirdi

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışma başarılı düşünce güzel ;)
ama kurumsal alanda düşünüğümüzde antetli kağıt, zarf vb. gibi baskılarda bu effectlerden başınız ağırabilir daha sade fazla effect kullanmadan yaparsanız daha verimli ve sürekli bir logo elde edersiniz.

Son düzenleme:

byatalay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar haklı yazı ve kulaç estetik şekilde beligin olmalı.

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
ellerine sağluk güzel çalışma.ama bencede kulacı daha belirginleştirmelisin.bir de thematrix'in de dediği gibi efektleri kaldırmalı biraz daha sadeleştirmelisin.eline sağlık.

cheova

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) arkadaslar orjınalınd efekt yok ben sadece buraya yollarken bıraz daha hos dursun dıye efektlerı ekledım daha guzel duruyor sonucta baskıda kullanamıyoruz sadece net ortamında kullanabılıyoruz dıye buraya yollarken br kac efekt ekledım yorumlarınız ıcın tesekkurler zaten acıkları yazınca arkadaslar o sekılde duzenedım orjıanl halınıde