Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yüzyılın manşetleri (TRT için hazırladığım bir spot)

FoxyCrea

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Muhteşem olmuş arkadaşım.. diğer çalışmalarına da baktım.. Filistin yanıyor da çok etkileyici.. Başarılı çalışmalarının takipçisiyim.

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
yaptığınız çalışmalar gayet güzel, başarılarınızın devamını dilerim. Sizden bir ricada bulunacağım. sergilediğiniz çalışmalarda hangi programlardan faydalandığınızı yazmanız ve en az bir dersinizin yapılışını ders olarak göstermeniz bu sitedeki çoğu arkadaşa faydalı olacağına inanıyorum.
Çalışmalarınızda ps ve ae kullandığınızı düşünüyorum. Siz " tamamı ae de yapılmıştır" yazıyorsunuz. Bu aklıma takılan bişeydi. Size başarılar diliyorum...

hsyngngr

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.huseyingungor.org
yaptığınız çalışmalar gayet güzel, başarılarınızın devamını dilerim. Sizden bir ricada bulunacağım. sergilediğiniz çalışmalarda hangi programlardan faydalandığınızı yazmanız ve en az bir dersinizin yapılışını ders olarak göstermeniz bu sitedeki çoğu arkadaşa faydalı olacağına inanıyorum.
Çalışmalarınızda ps ve ae kullandığınızı düşünüyorum. Siz " tamamı ae de yapılmıştır" yazıyorsunuz. Bu aklıma takılan bişeydi. Size başarılar diliyorum...
teşerkkür ederim yorum için ders hazırlamayı düşünüyorum dersleri kendi sitemde paylaşacağım o zaman sizinde haberiniz olur sitem www.huseyingungor.org

seyyidsultan

🌱Yeni Üye🌱
hocam rica etsem bize kısa bir film yapabilirmisiniz photoshopta çok iyiyim tasarım ve grafikime güveniyorum alibeyt dergisinin tasarım ve grafikeriyim pinnacle studioyuda çok iyi kullanıyorum ama ünversite sınavları yüzünden bir türlü fırsat bulup after effecti öğrenmeye fırsatım olmadı insallah öğreniriz.

hsyngngr

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.huseyingungor.org
hocam rica etsem bize kısa bir film yapabilirmisiniz photoshopta çok iyiyim tasarım ve grafikime güveniyorum alibeyt dergisinin tasarım ve grafikeriyim pinnacle studioyuda çok iyi kullanıyorum ama ünversite sınavları yüzünden bir türlü fırsat bulup after effecti öğrenmeye fırsatım olmadı insallah öğreniriz.

kısa film derken nasıl bişey istiyorsunuz msn mi ekleyin ordan konuşuruz

yasemin...

🌱Yeni Üye🌱
çok beğendim, elinize emeğinize sağlık.
Bunu izledikten sonra bu programı mutlaka öğrenmeliyim buna karar verdim.

dewilcat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
abi cok guzel olmus..yalniz merak ettigim bi durum var. Toplam kac gb tuttu?

rorocan

🌱Yeni Üye🌱
Yaptığınız çalışmayı çok beğendim , bizlere de öğretici olması bakımından yapım aşamasını gösteren bir video hazırlamanızı çok isterim . Tekrar tebrik ederim...

sorgulamak

🌱Yeni Üye🌱
Ellerine sağlık çok başarılı bir çalışma olarak gördüm.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
tebrikler çok başarılı bir çalışma olmuş emeğinize sağlık...

misek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende mi bir problem var göremirum merak ettim.