Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

zafer benim(illustrasyon)

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel ve emek harcanmış bir çalışma. tebrik ediyorum.

Omuz ve kol kaslarını vücuda göre çok fazla olduğunu düşünüyorum. eğer istediğiniz zaten adamı kaslı, iri yarı göstermekse, belki gövdenin göğüs kısmını yani göğüs kaslarını da biraz abartılı çizebilirdiniz. ayrıca kafa sanki biraz küçük gibi duruyor. bir de kasti mi yaptınız bilemiyorum ama kalkan tutan el, kalkanı normalde içeriden tutması gerekirken, dışarıdan tutmuş.

iyi çalışmalar.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
Ellerinize sağlık :)
teşekkürler

Canım, ellerine sağlık ;)
sağol
güzel ve emek harcanmış bir çalışma. tebrik ediyorum.

Omuz ve kol kaslarını vücuda göre çok fazla olduğunu düşünüyorum. eğer istediğiniz zaten adamı kaslı, iri yarı göstermekse, belki gövdenin göğüs kısmını yani göğüs kaslarını da biraz abartılı çizebilirdiniz. ayrıca kafa sanki biraz küçük gibi duruyor. bir de kasti mi yaptınız bilemiyorum ama kalkan tutan el, kalkanı normalde içeriden tutması gerekirken, dışarıdan tutmuş.

iyi çalışmalar.

sağolasın:)biraz daha kaslı olabilirdi vücut kısmı doğrusun.kafası yukarı baktığı için küçük gibi gözüktü ama yine ayaklara doğru büyük çizmeye çalıştım bilerek.kalkanı tutuşu dediğin gibi olması gerekir ama şu anki ruh hali 'zafer benim mutluyum' olduğu için kalkanını bilinçli indirdim ben:)tekrar sağol

çavla

🌱Yeni Üye🌱
guzeL oLmus emegıne saqlkk..:)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
uzun zaman olmuştu çalışmalarını görmeyeli :)
Mükemmel olmayı yarıladın tebrikler aslı :)

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu tarz çalışmaları çok seviyorum. emek harcandığı çok belli. karakter harika. emeğine sağlık. iyi çalışmalar

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
senden korkulur bi gün savaşcılarının başına geçip buraları istila edecen gibime gelio :)
omuzlar orantısız gibi haiften onun dışında çok iyi ve bence kesinlikle renklendirmelisin bunu
ellerine sağlık

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com