Zap Suyu Şiirinden Birkaç satır ve sonuç . . . [Gerçek boyut için resimin üstüne tıklayınız.]
JustRulz 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 31 Ağu 2008 Mesajlar 26 Tepkime puanı 0 6 Eki 2008 #1 Zap Suyu Şiirinden Birkaç satır ve sonuç . . . [Gerçek boyut için resimin üstüne tıklayınız.]
S sedat17 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 516 Tepkime puanı 8 6 Eki 2008 #2 siyahta heralde içinde bulundugumuz kara yasın bir renk parçası güzel olmuş.ama tavsiye siyah beyaz resimlerde kırmızı rengi ayrı bir hoş duruyor tavsiye ederim elinize sağlık iyi forumlar
siyahta heralde içinde bulundugumuz kara yasın bir renk parçası güzel olmuş.ama tavsiye siyah beyaz resimlerde kırmızı rengi ayrı bir hoş duruyor tavsiye ederim elinize sağlık iyi forumlar
Fatos KESKİN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Nis 2008 Mesajlar 2,403 Tepkime puanı 66 6 Eki 2008 #3 Bence bayrağı kırmızı yapmalısın daha anlamlı olur diye düşünüyorum
S sedat17 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 516 Tepkime puanı 8 6 Eki 2008 #4 Fatos KESKİN' Alıntı: Bence bayrağı kırmızı yapmalısın daha anlamlı olur diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... bende onu bahsettim siz şıp die söyleyi verdiniz =)
Fatos KESKİN' Alıntı: Bence bayrağı kırmızı yapmalısın daha anlamlı olur diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... bende onu bahsettim siz şıp die söyleyi verdiniz =)
Ali Emre 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Tem 2007 Mesajlar 2,141 Tepkime puanı 85 Web sitesi gncart.com 6 Eki 2008 #5 Fatoş ablama katılıyorum.Bayrağın orda renkli durması çalışmayı daha farkedilir ve anlamlı kılacaktır.
Fatoş ablama katılıyorum.Bayrağın orda renkli durması çalışmayı daha farkedilir ve anlamlı kılacaktır.
JustRulz 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 31 Ağu 2008 Mesajlar 26 Tepkime puanı 0 6 Eki 2008 #6 Düşünceleriniz üzerine değişiklik yaptım arkadaşlar. ( Anlam Önemli Haklısınız)