Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zbrush

paidar

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba;
Konu yerini yanlış seçtiğimin farkındayım ama zbrush başlığı bulamadım ve çalışmamı buraya koyuyorum
Detaylar;Çalışma referans fotoraflarını çekmek için elimde makina yoktu daha doğrusu daha önceden öylesine çekilmiş fotoraflarımı büyük uğraşlarla ön ve yan konumuna getirmek zorunda kaldım ve buda kaymalara neden oldu
Bu kaymalar nedeniyle ve elimdeki eksik materyallerden dolayı göz kısımları oturmadı ve uğraşmak istemedim
Render konusunda hiç uğraşmadım o yüzden buna daha çok bir taslak diyebiliriz gördüğünüz tüm hata ve eksikleri yazabilirseniz çok sevinirim.

not:insan kendini modellediği ve animasyon haline getirdiği zaman inanın biraz korkuyor :smile:
selimgrkemyacan.th.jpg
[/URL][/IMG]

Benzer konular

...Elite....

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence taslak hali bile çok güzel olmuş. Gerçekten zor bir program bence.
Ama çalışman başarılı eline sağlık...

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Zbrush ile organik modelleme 3Dmax'e kıyasla çok çok daha basit, 3d MaX'de 10 saat'de yapılıcak organik bir modeli, Zbrush ile 1 saatde yapabilirsiniz, tabi bu örnek, önemli olan Zbrush kulanmayı bilmek, bu programla max'de veremiyeceğiniz detayları verebiliyorsunuz, başarılı çalışma harika oluyor. :alkis:

paidar

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür ederim programda henüz amatörüm yani kurcalayarak en fazla bu kadar buldum ama dün internetten tutoriallere baktığımda yeni şeyler öğrendim fakat ne yazıkki demo sürümünün bitmesine 3 gün kaldı

paidar

🌱Yeni Üye🌱
Kitapa Hiç rastalamadım söylediğiniz iyi oldu bi araştırmak gerekiyor