Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

zehre şampuan

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
ambalaj2copy.jpg

Benzer konular

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
sıradışı olmuş güzel :)

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
sunum2copy.jpg

başka bir ambalaj üzerinde uygulaması.

ozlem()

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ellerinize sağlık.. çok şık sade bi çalışma olmuş..

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk çalışmanın ambalaj tasarımı da bana ait. yorumlar için teşekkürler iyi çalışmalar.

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
2.tasarım daha şık.Alışılagelmişlikten olsa gerel.
Elinize sağlık.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Şık ve güzel çalışmalar hatta ilginç elinize emeğinize sağlık.

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok güzel, tebrikler

ces3t

🌱Yeni Üye🌱
hangi yazılımları kullandınız acaba paylaşırmısınız

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
photoshop ve illustrator... ilk çalışmadaki yüz figürü olan ambalaj tasarımı ve illustrasyonunu photoshopta hazırladım. iyi çalışmalar

grafiezgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. tasarım çok değişik olmuş süper

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
vuuuhhuuuu ilk tasarım tamamen marjinal ve çok hoş umarım dengede durma sorunu yoktur :p
ikinci tasarım ise değme şampuan şirketlerininkine taş çıkaracak kadar zerafet ile yoğrulmuş.
eline emeğine sağlıkkkk

ktembel

🌱Yeni Üye🌱
arkadasim, 1 tasarim güzel olmus, ama bence bazi temel sorunları var. 1 bu yaptiginiz ambalajı, tasımak, nakletmek, vitrinde siralamak gibi bir sürü sorun cikabilir. bunlarin kontrol edilmesi gerekmektedir. ikincisi de sampuandan cok yüz ile ilgili bir sıvı icin daha uygun sanirim. yaniliyor muyum bilmiyorum. bence sampuan icin cok ta uygun olmayan bir tasarim bence... hatta sacları dokulmus bir bayan gibi bile gorunuyor diyebilirim.

ama ikinci tasarımınız hem ambalaj olarak hemde etiket calismasi olarak sampuan a daha uygun ve daha şık...

tabi bunlar benim görüsüm...

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadasim, 1 tasarim güzel olmus, ama bence bazi temel sorunları var. 1 bu yaptiginiz ambalajı, tasımak, nakletmek, vitrinde siralamak gibi bir sürü sorun cikabilir. bunlarin kontrol edilmesi gerekmektedir. ikincisi de sampuandan cok yüz ile ilgili bir sıvı icin daha uygun sanirim. yaniliyor muyum bilmiyorum. bence sampuan icin cok ta uygun olmayan bir tasarim bence... hatta sacları dokulmus bir bayan gibi bile gorunuyor diyebilirim.

ama ikinci tasarımınız hem ambalaj olarak hemde etiket calismasi olarak sampuan a daha uygun ve daha şık...

tabi bunlar benim görüsüm...

ürün grubu içerisinde şampuan, duş jeli, nemlendirici vs.. var. ambalaj tasarımı benim işim değil 3D modelleme profesyonel olarak yaptığım bir iş değil, photoshop ve illustrator yardımıyla bir uygulama yaptım. saçın gözükmemesi, nakliye vs.. gibi problemler irdelenmedi henüz. yorumlar için teşekkürler iyi çalışmalar

HAWAI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence sampuan icin cok ta uygun olmayan bir tasarim bence... hatta sacları dokulmus bir bayan gibi bile gorunuyor diyebilirim.

:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile: çok komik gerçekten. Aslında kapağına uzun saç yapabilir aşağı doğru kıvrılan bir saç....

Aslında güzel bir fikir olmuş arkadaşınki ama o fikri hayata zor geçirir zira bu plastiğini yapan adamlar iyi bir fiyat çekerler kalıbı için.

tunççevik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk çalısma teknik olarak yapılması imkansiz.... kolileme maliyet nakliye her acıdan mümkün degil