Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

(zeytin etiketi)gemlik yağlı sele zeytini

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
ewet gördüm yedim.Etiketi isteyen firma sahibi ise bu gemlik yağlı sele zeytini demedi.Hadi ben yedigim başka zeytin yanlış hatırlıyorum diyeyim.Ama firma sahibide böle bi şeyden söz etmedi volkan bey...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
ewet gördüm yedim.Etiketi isteyen firma sahibi ise bu gemlik yağlı sele zeytini demedi.Hadi ben yedigim başka zeytin yanlış hatırlıyorum diyeyim.Ama firma sahibide böle bi şeyden söz etmedi volkan bey...

Bakınız ben Gemlik' te yaşıyorum. Ayrıca bu bölgede ki zeytincilerin büyük kısmı benim müşterimdir. Fakat bu görselde kullanılan zeytin Gemlik' e ait değildir.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Anlıyorum volkan bey ilginiz için teşekkür ederim.Eger elinizde yüksek kalitede gemlik zeytin resimleri varsa paylaşa bilirmisiniz Şuan forumda yok.TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİNİZ İÇİN.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Anlıyorum volkan bey ilginiz için teşekkür ederim.Eger elinizde yüksek kalitede gemlik zeytin resimleri varsa paylaşa bilirmisiniz Şuan forumda yok.TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİNİZ İÇİN.

Arşivimde bulunan zeytin rsimleri müşterilerime ait görsellerdir. Eğer bunları sizinle paylaşırsam hoş olmayan bir durumla karşı karşıya gelebilirim.

Bence siz de müşterilerinizin kendi ürünlerinin resimlerini çekin/çektirin.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Anlıyorum volkan bey haklısınız bende müşterilerimle görüşeyim bu konuyu teşekkürler tekrar.

missmanyaq_s

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel bi konu yha eft doğru söylüor volkan bey ben gemlik zeytini üreticisiyim benzemior resimdeki zeytin cok dikkatlisiniz gercekten:)

blade27

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş fakat logo çok sönük kalmış ayrıca sağ taraftaki yazılar yukarıdan aşağı inerken sağa doğru kaymış bence düz bir hizada indirsen daha bi güzel olacak gibi.emeğine sağlık.

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışma çok hoş. eline sağlık

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
söylemek istediğim herşeyi arkadaşlar söylemişler:)emeğine sağlık

zelda76

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence Çok güzel bir çalışma olmuş herşeyiyle güzel duruyor reneklerde iyi sadece logo biraz zayıf kalmış geri kalan kısımda sıkıntı yok. Tebrik ederim arkadaşım.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
haklısınız arkadaşımda böle istendi tasarım benim yapabilecegim bir şey yok müşteri ne derse boyun büküyoruz.Yorumlrınız için teşekkürler tekrar...

acar07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk başta emeğine sağlık arkadaşım

benim birkaç naciane yorumum olacak,
1- bana kalırsa logo sağ tarafta zeminin üstünde olsaydı, hem logo daha ön planada olurdu, hem ürün gözükmüş olurdu.
2-içindekiler vs gibi yazıları ürünün üstüne gelmeden alta 4-5 satır halinde koymak ve tse ve diğer logoyu biraz daha küçültmek, gramaj bilgilerinide onun üstüne koymak daha hoş olabilirdi.
3-sloganın altına, aynı yazıdan kopyalayıp içini beyaza boyadıktan sonra bu yazıya beyaz renkte stroke ve sonra drop shadow verseydin slogan daha ön planda olabilirdi.

ama müsteride beğenmisse sorun yoktur.

paylaşım için tesekkürler

acar07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birsey değil, yorumlarımda yıkıcı değilde yapıcı olmaya özen gösteriyorum umarım faydalı oluyorumdur

PhaselisB

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence çok fazla efekt kulanılmış ..
ve tasarım boğulmuş..
biraz daha az kullanmaya dikkat etsen daha iyi olur bence.. yinede güzel eline sağlık..

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
yorumlarıız için teşekkürler arkadaşlar tekrar.

antitasarim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
zeytin yaprağı yeşilinden yola çıkarak veya yaprak modellemeden background verseydiniz çok daha şık olacaktı.Ayrıca K değerleri düşük gözüküyor. RGB olmadığından emin olunuz ki baskıda sönük bir yeşil çıkmasın. Gıda Etiket çalışmalarında harelerden kaçınınız. ayırıcı unsur olarak baskın olmasını istediğiniz özelliği mümkünse contour kullanarak ifade ediniz. Daha sağlıklı bir çalışma olmuş olur. Emek vermişsiniz, müşteri beğenmiş. Selamlar