Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zeytinbey afiş tasarımı

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
zeytinbeyzeytinagacigemjq6.jpg

Benzer konular

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
Volkan arkadasım ılk basta dia cekımının cok guzel oldugunu soylemek ıstıyorum. Tasarıma gelınce sade bır tasarım olmus elına saglık ama zemındekı zeytın bahcesının blurunu cogaltman lazım sanırın. Cunku blur dan daha cok ufak resulation resmın buyutulmesı gıbı duruyor. Ayrıca bana mı oyle geldı bılmıyorum ama şişeleri ve tabagı koydugun masa şeklinde bir açı sorunu var gibi duruyor. Ellerine sağlık

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
ellerine sağılık... her zamanki gibi sade ve hoş...

düşüyor, düşüyor, sol tarafından zeytin düşüyor:))

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
benim gözüm bir şeye takıldı :) o zaytinlerin kasede o şekilde durmasına imkan yok :) hele en solda birtane var onun kesin düşmesi lazım:) birde kasenin sağ alt uan tarafında bir kırıklık söz konusu..

ellerine sağlık...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

foxx_foxx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sade ve güzel eline sağlık acizane fikrim kasenin ve şişelerin gölgeleriyle biraz daha oynarsan perspektif olarak daha güzel durur gibime geliyor..

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
emeğine, bileğine, fikrine sağlık! sade ve şık bir çalışma olmuş.

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bi Slogan bu çalışmayı tamamlarmış.. ;)

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence olmamış... arkadakı resım gözleri yoruyor.zeytin taneleri çok parlak duruyor bu yönden resımden bağımsız olarak görunuyor...şisenin ve kasenın altına gölge olsaymıs daha güzel ve canlı göruncekmıs...iyi çalışmalar...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
bence olmamış... arkadakı resım gözleri yoruyor.zeytin taneleri çok parlak duruyor bu yönden resımden bağımsız olarak görunuyor...şisenin ve kasenın altına gölge olsaymıs daha güzel ve canlı göruncekmıs...iyi çalışmalar...

Sevgili sercan. Gölge olayı hariç diğer söylediklerinde haklı olabilirsin. Daha iyi bakıp daha iyi görmeyi öğrenirsen, gölge ile ilgili şöyle bir yorum yapardın:

Gölgeler biraz daha belirgin ve perspektifi ayarlansaydı daha güzel olabilirdi. :)