Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zor bir çizim için destek ve yardım lütfen...

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben bu resmi çizwerken zorlanıyorum kolay gibi görünüyor ama baya zorluyor beni acaba bunu çizmenin en kolay yolu nedir bana biraz yardım edermisiniz lütfeen ?

cizimkup.jpg

Son düzenleme:

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ha bu arada ben Corel ve photoshop kullanıyorum bunu yaparken...

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ama bende görünüyor bidaha sistemden çıkıp girdim resim aynen karşımda ??

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
şimdi bunu çizerken demişsin ve corel ve photoshop kullanmıyorum demişsin o zaman bunu elle ve karakalem olarakmı çiziyorsun ve nasıl bir yardım istiyorsun tam olarak söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum.
elle ve karakalem olarak çiziyorsan ilk önerim ölçülendirmeyi çok iyi yap ve oran orantıyı çok iyi kurman gerekiyor o zaman zaten hepsi kendiliğinden gelir
iyi çalışmalar

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sanırım yanlış okumuşsunuz "kullanmıyorum" değil "kullanıyorum" yazmıştım.

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben bu resmi çizwerken zorlanıyorum kolay gibi görünüyor ama baya zorluyor beni acaba bunu çizmenin en kolay yolu nedir bana biraz yardım edermisiniz lütfeen ?

Arkadaşım, kolay yol derken aklıma gelen seçenekleri söyleyeyim..
1- Zorlanarak corelde çizmeye devam edebilirsin.
2- Photoshop'da çizgilerini daha da netleştirip ilistratör programına çekip vektör haline getirebilirsin..
3- Karakalem ile kağıda çizebilirsin.

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bilgisayarda vektörleştirmem lazım bunu o açıdan soruyorum...

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
bilgisayarda vektörleştirmem lazım bunu o açıdan soruyorum...
Dediğim gibi.. Photoshop'da çizgileri keskinleştirip (bunun için sharp ve blur filterlerini kullanabilirsin) ilistratörde vektöre çevirebilirsin.
Ama istediğini sonucu verir mi bunu bilemem..
En sağlıklısı uğraşıp çizmek..

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Umarım bir daha RGB yüklersiniz ve uyarmam..:) ayrıca sürekli Flood yapıyorsunuz buda forum kurallarına aykırı yani altalta sürekli msj atıyorsunuz birşey eklemek istyorsanız 'düzelt' butonunu kullanabilirsiniz..

İstediğiniz şeyi İllustratörde yapabilirsiniz..https://www.grafikerler.net/resmi-vektore-donusturme-live-trace-t11921.html bu konu size yardımcı olacaktır.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gerçi baştan sona doğru bu konuyu takip edemedim, bir acemi olarak şöyle bir fikir verebilirim : Karakalemle düzgün bir çizim yapın, ardından resimin üzerini Corelden veya başka programla çizin, yani resminizi kopya olarak kullanıp üzerinde geçin, daha sonra düzeltmelerle pürüzleri düzeltebilirsiniz.

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
resmi corele import et.

sonrada çizim menüsünden üzerinden çizerek çalış. bunun en temel ve en kolay çizimi bu şekilde olur.
verdiğin resim corelde yapılabilecek en kolay çizimlerden. çünkü elinde referans olarak bu resim var. en detaylı haliyle çizmen yarım saati geçmez..

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Umarım bir daha RGB yüklersiniz ve uyarmam..:) ayrıca sürekli Flood yapıyorsunuz buda forum kurallarına aykırı yani altalta sürekli msj atıyorsunuz birşey eklemek istyorsanız 'düzelt' butonunu kullanabilirsiniz..

İstediğiniz şeyi İllustratörde yapabilirsiniz..https://www.grafikerler.net/resmi-vektore-donusturme-live-trace-t11921.html bu konu size yardımcı olacaktır.

haklısın forumu kullanmayı yeni öğreniyorum kusura bakmayın uyardığın için teşekkürler...

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
çizimi scan et sonrada illustrator ya da corel de üstünden çiz..daha kolay olur..